وقت بخیر، مهمان عصر
میکرو بلاگ » رای ها
همه | مثبت | منفی
مهمان: qwer (1400/1/29 , 20:09)

√نمکدان را که پُر میکنی
توجهی به ریختن نمکها نداری ...
اما زعفران را که میسابی به دانه دانه اش توجه میکنی
حال آنکه بدونِ نمک هیچ غذایی خوشمزه نیست،
ولی بدون زعفران ماهها و سالها میتوان آشپزی کرد و غذا خورد.

مراقب نمک های زندگیتان باشید...
ساده و بی ریا و همیشه دم دستتان هستند.
ولی روزی اگر نباشند
وای بر سفره زندگی...!

ویرایش توسط qwer (1400/1/29 , 20:09) [1]
رای ها (5)
لایک (5) | دیس لایک (0)
+1 ‖ Aℓ!rєʑa.M ‖ (1400/1/30 , 06:25)
+1 ❤ ƒムイł ❤ (1400/1/29 , 21:13)
+1 ELy (1400/1/29 , 21:12)
+1 kakojavad (1400/1/29 , 20:39)
+1 اسما ۲۱ (1400/1/29 , 20:11)
در کل: 5

برگشت

خانه
در کل : 0 عضو / 21 مهمان