(1399/5/27 , 11:26) | [#] |
FAZi |
(1399/5/27 , 19:11) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
پسر کسی هس که دخترها بخاطر دیده شدن حاظرن هزارجور آرایش کنن تابتونن نظراون پسرروبه خودشون جلب کنه بهتر بگم اگر پسرها نبودن دخترها هیچ وقت به خودشون نمیرسیدن وآرایش نمیکردن وتوی خیابانها بجای الان که پراز هلو هس خیابانها شده بود پراز لو لو
(1399/5/27 , 19:21) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
# Avin (17.08.2020 / 14:48)
کاکو..همع دخترارو قربانیع دخترا و زنایع خراب نکنمن واقعیت وحقیقت روگفتم حرف حق تلخه؟
کاکو..همع دخترارو قربانیع دخترا و زنایع خراب نکنمن واقعیت وحقیقت روگفتم حرف حق تلخه؟
(1399/5/27 , 19:24) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
# Avin (17.08.2020 / 14:48)
دخترایی هسن کع جز نگاه عشقشون نگاه هیچ نری براشون مهم نیس بیرون ارایش نمیکنن برا شوهر و عشق خودشون ارایش میکنن پس همع رو قربانیع یع عدع خراب نکنتوبرداشتت بدهس ومنفی
من مقصرم؟شمایی که اومدین به پسرهاگیربدین وبخندین بهشون بدونین همین عشق وشوهر که گیرشماهاافتاده پسرمردم بوده اگرراست میگین بدای عشق وشوهرتون آرایش نکنین ببینین یکماه حاظرهس تحملتون کنه؟
دخترایی هسن کع جز نگاه عشقشون نگاه هیچ نری براشون مهم نیس بیرون ارایش نمیکنن برا شوهر و عشق خودشون ارایش میکنن پس همع رو قربانیع یع عدع خراب نکنتوبرداشتت بدهس ومنفی
من مقصرم؟شمایی که اومدین به پسرهاگیربدین وبخندین بهشون بدونین همین عشق وشوهر که گیرشماهاافتاده پسرمردم بوده اگرراست میگین بدای عشق وشوهرتون آرایش نکنین ببینین یکماه حاظرهس تحملتون کنه؟
(1399/5/27 , 19:51) | [#] |
piter تنهاعی لاتی ترع |
پسر ینی غیرت، کع الانا هیچ باغیرتی توشهر وخیابونا پیدانمیشع. . . . . پسرینی حتی دختر کل مواد ارایشو بریزع روصورتش ، سرشوبلند نکنع و نگاش نکنع. .پسرینی پناهگاه مادر وخاهرشو همسرش. . . . پسرینی غیرت. . . .
(1399/5/27 , 20:17) | [#] |
piter تنهاعی لاتی ترع |
تا ماپسراتنوع طلب نباشیم هیچ دختری ،خودشو هلو نمیسازع. . . هیچ دختری خودشو ماهی نمیسازع. . . تاماپسرا بی ناموس نباشیم ،هیچ دختری حجابشو کنارنمیزنع. . . . . دخترا برا اعتماد بنفسشون ارایش میکنن، دلیل بر ای نیس ماپسرا بهشون بگیم هلو! . . حتی دخترچادری وباتعصب هم ارایش میکنع، برا اینک شایدحالشو خوب میکنع وبهش اعتماد بنفس میدع ! کی میخایم دس ع قضاوت برداریم!؟ جای کسی نیستیم،پس بهترع کسی روقضاوت نکنیم. .
(1399/5/27 , 20:21) | [#] |
piter تنهاعی لاتی ترع |
مرد اگع عاشق صورت زن بشع ، اگ یروز زن براثر اتفاقی صورتش زخمی یابدبشع مردباس طلاقش بدع؟ یا ع خونع بیرونش کنع؟ اون مردی کع عاشق صورت زن میشع ،هوسبازی بیش نیس. . . حقیقت اینع
(1399/5/27 , 21:48) | [#] |
FAZi |
(1399/5/28 , 08:36) | [#] |
Pixie- 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒐𝒘𝒏 𝒉𝒆𝒓𝒐 |
**کاکوشیرازی**, حقیقتش محمد دخترا ب خاطر همدیگه آرایش میکنن
وگرنه اکثر پسرا فرق آرایش خوب و بد یا کم و زیادو نمیفهمن ?
وگرنه اکثر پسرا فرق آرایش خوب و بد یا کم و زیادو نمیفهمن ?
(1399/5/28 , 08:41) | [#] |
Pixie- 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒐𝒘𝒏 𝒉𝒆𝒓𝒐 |
**کاکوشیرازی**, دقیقا هین همین تاپیک برا دخترا هم هست کاکو
اونجا هم مطمئم باش پسرا از دخترا تعریف نمیکنن هیچوقت
ببینم اونجا هم میای بگی تاپیک زدی دخترارو مسخره کنین؟؟؟
مسلما نمیگی
درمورد آدایش هم من خودم حتی اگه آرایش نکنم با اینکه ابروهام خیلی کم پشت و کوتاهه بازم شوهرم میگه چهره ساده ت بهتر از آرایش کردنته
مرد داریم تا مرد
اون ک بی آرایش زنشو نخواد خیلی چیزای دیگه رو حتما میخواد ک جاش نیس اینجا بگم ?
اونجا هم مطمئم باش پسرا از دخترا تعریف نمیکنن هیچوقت
ببینم اونجا هم میای بگی تاپیک زدی دخترارو مسخره کنین؟؟؟
مسلما نمیگی
درمورد آدایش هم من خودم حتی اگه آرایش نکنم با اینکه ابروهام خیلی کم پشت و کوتاهه بازم شوهرم میگه چهره ساده ت بهتر از آرایش کردنته
مرد داریم تا مرد
اون ک بی آرایش زنشو نخواد خیلی چیزای دیگه رو حتما میخواد ک جاش نیس اینجا بگم ?
(1399/5/28 , 10:02) | [#] |
Ramin se7en ازخونمونمیادفقطدرداشبهیادم |
اون دیگه پسر نیس مردی شده واسه خودش
(1399/5/28 , 11:38) | [#] |
MoHaMaD ... |
# Ramin se7en (18.08.2020 / 05:32)
(1399/6/29 , 17:47) | [#] |
pedram شخصی باش که میخوای تو زندگیت داشته باشی |
# **کاکوشیرازی** (17.08.2020 / 14:41)
پسر کسی هس که دخترها بخاطر دیده شدن حاظرن هزارجور آرایش کنن تابتونن نظراون پسرروبه خودشون جلب کنه بهتر بگم اگر پسرها نبودن دخترها هیچ وقت به خودشون نمیرسیدن وآرایش نمیکردن وتوی خیابانها بجای الان که پدمت گرم دادا
ویرایش شد pedram (1399/6/29 , 17:48) [1]
پسر کسی هس که دخترها بخاطر دیده شدن حاظرن هزارجور آرایش کنن تابتونن نظراون پسرروبه خودشون جلب کنه بهتر بگم اگر پسرها نبودن دخترها هیچ وقت به خودشون نمیرسیدن وآرایش نمیکردن وتوی خیابانها بجای الان که پدمت گرم دادا
ویرایش شد pedram (1399/6/29 , 17:48) [1]