| (1404/12/27 , 10:08) | [#] |
| A R I Y A انتقام حمورابی خواهیم گرفت |
از خودم اگر بگم باید کتابها در مورد شخصیت و صفات متناقض در من که باهم در من جمع نقیضین و محال عقل و علم روانشناسی است باید نوشت.درک کردن من برای خیلیها سخته این موضوع و خوب میفهمم و طبیعی است. نکنه مهم اینجاست که خوشبختانه درک نسبی من از مخاطبانم در زمان و مکان و مخاطبان در شرایط خاص و عادی برای من ساده است، و مشکل ساز نیست. مشکل من جایی شروع میشه که مخاطبم عام باشه و شخثیتهای خاص و درک نکنه و نفهمه که چگونه باید با این نوع شخصیتها رفتار کرد.
نکنه: واژه کاربردی من در این متن برای خودم خاص است و اصلا و ابدا معنی خاص خوب بودن یا مثبت بودن نیست. منظور فقط تفاوتهای نوع رفتار افکار و گفتار است فقط همین
کمک باید از یجا شروع کنم به تبین نام آریا و شخصیتی که طی دهها تجربه زندگی در جبر جغرافیایی های متفاوت و با جبر ژنیتیکی متفاوت اینی شد که الان هستم
اول
بهلول هستم البته منظورم چسخولیش است نه فیلسوفیش ۲ ساعت بامن حرف بزنی متوجه خواهید شد.
من گفتم بهلول تو تا آخرش برو ببین چی گفتم؟ و منظورم چی است؟
ادامه دارد...
ویرایش شد A R I Y A (1404/12/27 , 10:11) [2]
نکنه: واژه کاربردی من در این متن برای خودم خاص است و اصلا و ابدا معنی خاص خوب بودن یا مثبت بودن نیست. منظور فقط تفاوتهای نوع رفتار افکار و گفتار است فقط همین
کمک باید از یجا شروع کنم به تبین نام آریا و شخصیتی که طی دهها تجربه زندگی در جبر جغرافیایی های متفاوت و با جبر ژنیتیکی متفاوت اینی شد که الان هستم
اول
بهلول هستم البته منظورم چسخولیش است نه فیلسوفیش ۲ ساعت بامن حرف بزنی متوجه خواهید شد.
من گفتم بهلول تو تا آخرش برو ببین چی گفتم؟ و منظورم چی است؟
ادامه دارد...
ویرایش شد A R I Y A (1404/12/27 , 10:11) [2]
| (1405/1/5 , 12:42) | [#] |
| ELF |
بیش از حد احساساتی ام
زود ناراحت میشم
فحش زیاد میدم
در کل کودک نابالغی بیش نیستم
فقط سن زیاد کردم
زود ناراحت میشم
فحش زیاد میدم
در کل کودک نابالغی بیش نیستم
فقط سن زیاد کردم
| (1405/1/8 , 23:03) | [#] |
| ħöŤBőÿ░🔥 |
من ذاتا مهربونم یعنی از خصوصیات بد من همین مهربونیه لامصب خخ نمیتونم اخلاقم عوض کنم
و اینکه من کلا ادم فوق فوق هاتی هستم که این اخلاق هات بودنم روشاید کسی دوست نداشته باشه
دیگه اینجوریم

و اینکه من کلا ادم فوق فوق هاتی هستم که این اخلاق هات بودنم روشاید کسی دوست نداشته باشه
دیگه اینجوریم

| (1405/1/9 , 00:10) | [#] |
کلا بچه مثبت نیستم
البته از دید بچه استریلها
البته از دید بچه استریلها| (1405/1/21 , 12:22) | [#] |
از کودنها و اسکولا و چون مغزها بشدت عصبی میشم و حوصله ی این عقب مانده ها رو ندارم. اصلا و ابدا با افرادی که ایکی یو پایینی دارند هم کلام نمیشم چون نه اون قدرت فهم داره نه من عصاب چندین هزار بار توضیحات اکابری دارم 

| (1405/1/21 , 13:44) | [#] |
| ħöŤBőÿ░🔥 |
# مخ_كات (10.04.2026 / 09:10)
کودک درونمهمیشع فعالع ی خر درونم دارم ک بعضی وقتا گند میزنع ب همچی
چ باحالی خخخ
کودک درونمهمیشع فعالع ی خر درونم دارم ک بعضی وقتا گند میزنع ب همچی

چ باحالی خخخ

یه آدم حوصله تعطیل و اعصاب تعطیل و خسته از زندگی

خانه
در کل : 1 عضو / 2 مهمان