(1398/9/7 , 23:22) | [#] |
MARS |
اگه قرار بر حذف کردن باشه اونیم که کسی میره پروفایل یکی دیگه نشون میده حذفش کنین!!..کلا کاربرهای همیشگیه سایت اینچیزها براشون حل شده هس ولی اوناییکه جدید میان ممکنه بهانه واسه دخالت توی کاره دیگران پیدا کنن
(1398/9/7 , 06:24) | [#] |
AlirezaM 《Admin》 |
# MARS (27.11.2019 / 19:52)
اگه قرار بر حذف کردن باشه اونیم که کسی میره پروفایل یکی دیگه نشون میده حذفش کنین!!..کلا کاربرهای همیشگیه سایت اینچیزها براشون حل شده هس ولی اوناییکه جدید میان ممکنه بهانه واسه دخالت توی کاره دیگران پیدیگه هر چی نتایج رای گیری بشه انجامش میدم دادا
شمام اون بالای گزینه مورد نظرتو رای بده اگر خواستی
تا الان گزینه ی برداشتن پیام شخصی از لیست انلاین بیشترین رای رو داره
ویرایش شد AlirezaM (1398/9/7 , 06:24) [1]
اگه قرار بر حذف کردن باشه اونیم که کسی میره پروفایل یکی دیگه نشون میده حذفش کنین!!..کلا کاربرهای همیشگیه سایت اینچیزها براشون حل شده هس ولی اوناییکه جدید میان ممکنه بهانه واسه دخالت توی کاره دیگران پیدیگه هر چی نتایج رای گیری بشه انجامش میدم دادا
شمام اون بالای گزینه مورد نظرتو رای بده اگر خواستی
تا الان گزینه ی برداشتن پیام شخصی از لیست انلاین بیشترین رای رو داره
ویرایش شد AlirezaM (1398/9/7 , 06:24) [1]
(1398/9/7 , 12:36) | [#] |
Mil@d |
# AlirezaM (27.11.2019 / 16:25)
سلام دوستان همونطور ک میدونید در حال حاضر در قسمت انلاین ها محلی ک کاربر قرار داره رو نشون میده
من خودم مشکلی باهاش ندارم و بنظر خودم هم اگر کسی در گفتگوی شخصی باشه بخودش مربوطه دخالت بقیه درست نیستخب وقتی فقط تو خصوصی باشن نشون نده ، اون وقت بازم اگه طرف تو محل فعالیتش چیزی نشون نشده باشه بازم ینی تو خصوصیه و معلوم میشه پس اگه کسی ناراحت شده کلا بردار
ویرایش شد Mil@d (1398/9/7 , 12:36) [1]
سلام دوستان همونطور ک میدونید در حال حاضر در قسمت انلاین ها محلی ک کاربر قرار داره رو نشون میده
من خودم مشکلی باهاش ندارم و بنظر خودم هم اگر کسی در گفتگوی شخصی باشه بخودش مربوطه دخالت بقیه درست نیستخب وقتی فقط تو خصوصی باشن نشون نده ، اون وقت بازم اگه طرف تو محل فعالیتش چیزی نشون نشده باشه بازم ینی تو خصوصیه و معلوم میشه پس اگه کسی ناراحت شده کلا بردار
ویرایش شد Mil@d (1398/9/7 , 12:36) [1]
(1398/9/7 , 15:44) | [#] |
AlirezaM 《Admin》 |
# Mil@d (28.11.2019 / 09:06)
خب وقتی فقط تو خصوصی باشن نشون نده ، اون وقت بازم اگه طرف تو محل فعالیتش چیزی نشون نشده باشه بازم ینی تو خصوصیه و معلوم میشه پس اگه کسی ناراحت شده کلا بردارنه مینویسه صفحه ی خانه اگر بخواد پیام شخصی ننویسه
خب وقتی فقط تو خصوصی باشن نشون نده ، اون وقت بازم اگه طرف تو محل فعالیتش چیزی نشون نشده باشه بازم ینی تو خصوصیه و معلوم میشه پس اگه کسی ناراحت شده کلا بردارنه مینویسه صفحه ی خانه اگر بخواد پیام شخصی ننویسه
(1398/9/7 , 16:02) | [#] |
MARS |
# Homa : Hidden (28.11.2019 / 08:58)
فک کنم فقط گفتگو شخصی رو نشون نده کافیه علیرسا :تومگه فکرم میکنی؟...جغدوک که فکرمیکنه سایت منفجر نشه خوبه
فک کنم فقط گفتگو شخصی رو نشون نده کافیه علیرسا :تومگه فکرم میکنی؟...جغدوک که فکرمیکنه سایت منفجر نشه خوبه
(1398/9/8 , 07:33) | [#] |
AlirezaM 《Admin》 |
خب دوستان تصویب شد
اکثریت با گزینه ی دوم هست
اگر کاربر در گفتگوی شخصی بود محل فعالیتش نشون داده نمیشه
موفق و موید باشید .تا درودی دیگر بدرود
موفق و موید باشید .تا درودی دیگر بدرود
(1398/9/8 , 08:23) | [#] |
AlirezaM 《Admin》 |
# تیدا (29.11.2019 / 04:49)
خخ علی ۶ ،۶ مساوی شدهی رای رو سجاد داده که چون من کاربر ب حسابش نمیارم و مسدوده پس رای ک داد هم بحساب نمیارم در نتیجه دومیه بیشتره
خخ علی ۶ ،۶ مساوی شدهی رای رو سجاد داده که چون من کاربر ب حسابش نمیارم و مسدوده پس رای ک داد هم بحساب نمیارم در نتیجه دومیه بیشتره
(1398/9/8 , 18:59) | [#] |
Homa : Hidden |
# AlirezaM (29.11.2019 / 04:03)
خب دوستان تصویب شد
موفق و موید باشید .تا درودی دیگر بدرودعخی دلم برا اون لحظاتی ک کاربرا تو گفتگو شخصی باشن تنگ میشه 1:
:
خب دوستان تصویب شد
موفق و موید باشید .تا درودی دیگر بدرودعخی دلم برا اون لحظاتی ک کاربرا تو گفتگو شخصی باشن تنگ میشه 1:
:
(1398/9/9 , 14:05) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
خو چه کاریه هر جا که هست باشه پنهون کردن نداره طلا که پاکه چه منتش به خاکه علی من رای نداده بودم رای منم حساب کن بزار هر کی هر جا هست نشون بده باحاله که خجالت میکشید نرید خصوصی خخخ
(1398/9/9 , 14:10) | [#] |
AlirezaM 《Admin》 |
# ELy (30.11.2019 / 10:35)
خو چه کاریه هر جا که هست باشه پنهون کردن نداره طلا که پاکه چه منتش به خاکه علی من رای نداده بودم رای منم حساب کن بزار هر کی هر جا هست نشون بده باحاله که خجالت میکشید نرید خصوصی خخخوالا منم همینو میگم ولی خب لابد بعضیا خوششون نمیاد هر کس دلایلی داره خخ
دیگه انجام شد گفتگو شخصی رو نمی نویسه
خو چه کاریه هر جا که هست باشه پنهون کردن نداره طلا که پاکه چه منتش به خاکه علی من رای نداده بودم رای منم حساب کن بزار هر کی هر جا هست نشون بده باحاله که خجالت میکشید نرید خصوصی خخخوالا منم همینو میگم ولی خب لابد بعضیا خوششون نمیاد هر کس دلایلی داره خخ
دیگه انجام شد گفتگو شخصی رو نمی نویسه
(1398/9/9 , 14:39) | [#] |
Roksana از اولش خدا بوده از اینجا به بعدشم هست |
# ELy (30.11.2019 / 10:35)
خو چه کاریه هر جا که هست باشه پنهون کردن نداره طلا که پاکه چه منتش به خاکه علی من رای نداده بودم رای منم حساب کن بزار هر کی هر جا هست نشون بده باحاله که خجالت میکشید نرید خصوصی خخخ::
خو چه کاریه هر جا که هست باشه پنهون کردن نداره طلا که پاکه چه منتش به خاکه علی من رای نداده بودم رای منم حساب کن بزار هر کی هر جا هست نشون بده باحاله که خجالت میکشید نرید خصوصی خخخ::
(1398/9/9 , 15:16) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
علی من نمیدونم منم کاربرم حق رای دارم نظر منو حساب نکنی قهر میکنما گفته باشم
(1398/9/9 , 15:17) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
همه میدونن کی میره خصوصی با کی میره صفحه ی خانه بنویسه هم معلومه این قرتی بازیا چیه