(1402/9/8 , 19:08) | [#] |
آسو |
+
عزیزم خوبه حالا ما الگوتیمو بدمونو میگی وای به حال وقتی که از الگو گرفتن ازمون دست برداری ♡ =)))))
(1402/9/8 , 19:10) | [#] |
ڳیټآڔ gÎŦԹя |
# آسو (29.11.2023 / 15:38)
+
عزیزم خوبه حالا ما الگوتیمو بدمونو میگی وای به حال وقتی که از الگو گرفتن ازمون دست برداری ♡ =)))))اسو با این تیکه هاش خخ چه زبونی داری والا من کم میارم از جواب دادنا خخ
+
عزیزم خوبه حالا ما الگوتیمو بدمونو میگی وای به حال وقتی که از الگو گرفتن ازمون دست برداری ♡ =)))))اسو با این تیکه هاش خخ چه زبونی داری والا من کم میارم از جواب دادنا خخ
(1402/9/8 , 19:13) | [#] |
آسو |
اخه طرف خیلی کپی میکنه ، یه وقتایی فکر میکنم جز من ادمی ندیده که انقد کپی میکنه حس عجیبیه یه نفر اینطوری بپرستت
(1402/9/8 , 19:15) | [#] |
ڳیټآڔ gÎŦԹя |
# آسو (29.11.2023 / 15:43)
اخه طرف خیلی کپی میکنه ، یه وقتایی فکر میکنم جز من ادمی ندیده که انقد کپی میکنه حس عجیبیه یه نفر اینطوری بپرستتحتما خیلی دوست داره کپی میکنه میپرستت☺
حالا کیه اون بدبخت خخ ببخشیدخوشبخت خخ؟
اخه طرف خیلی کپی میکنه ، یه وقتایی فکر میکنم جز من ادمی ندیده که انقد کپی میکنه حس عجیبیه یه نفر اینطوری بپرستتحتما خیلی دوست داره کپی میکنه میپرستت☺
حالا کیه اون بدبخت خخ ببخشیدخوشبخت خخ؟
(1402/9/8 , 19:17) | [#] |
آسو |
نه بیچاره خیلی زیاد حسوده و من تموم اونچیزایی که میخواست باشه رو هستم
نمیگم بمونی تو کَفِش
نمیگم بمونی تو کَفِش
(1402/9/8 , 19:20) | [#] |
ڳیټآڔ gÎŦԹя |
# آسو (29.11.2023 / 15:47)
نمیگم بمونی تو کَفِشپ خیلیییییی خوووشبخته که چیزایی که دوسداره رو تو نفسش میتونه پیدا کنه☺
خانم دکترش باش و بزار مریضت باشه
نمیگم بمونی تو کَفِشپ خیلیییییی خوووشبخته که چیزایی که دوسداره رو تو نفسش میتونه پیدا کنه☺
خانم دکترش باش و بزار مریضت باشه
(1402/9/9 , 14:53) | [#] |
زهرا تبریزی بخورش |
اونجا ک میگه بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید
شمال گوه خوریای بعضیا نمیشه ک رعایتش نمیکنن؟انقد زیاد نخور عسیسم
شمال گوه خوریای بعضیا نمیشه ک رعایتش نمیکنن؟انقد زیاد نخور عسیسم