(1398/11/23 , 02:34) | [#] |
امید |
# ELy (10.02.2020 / 08:08)
از دمش میگیره میکوبه به دیوار مرده چون دم نداره قاضی نمیتونه بکشتشباسن نفرو میگیره مث مرغ میزنتش تو دیوار
از دمش میگیره میکوبه به دیوار مرده چون دم نداره قاضی نمیتونه بکشتشباسن نفرو میگیره مث مرغ میزنتش تو دیوار
(1398/11/23 , 12:15) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
روزی در مدرسه ای کیف معلمی را دزدیدند و براساس شواهد بدست آمده پنج نفر به نام های A,B,C,D,E متهم می شوند.
این پنج نفر چنین می گویند:
A: من کیفی بر نداشتم. من هیچ وقت دزدی نکرده ام. کار D بود
B: من کیفی برنداشتم. پدرم خیلی ثروتمند است و من خودم کیف دارم. E می داند دزد کیست.
C: من کیفی برنداشتم. من قبل از شروع سال تحصیلی E را نمی شناختم. کار D بود.
D: من این کار را نکردم. کار E بود. A دروغ می گوید که من کیف را دزدیده ام.
E: من کیفی برنداشتم. B کیف را برداشت. C حرف مرا تایید می کند چون سالهاست مرا می شناسد.
بعدا اولیای مدرسه با تطمیع توانستند از این پنج نفر اعتراف بگیرند که هر یک از آنها دو جمله راست و یک جمله دروغ گفته است.
سوال: چه کسی کیف را دزدیده است؟
این پنج نفر چنین می گویند:
A: من کیفی بر نداشتم. من هیچ وقت دزدی نکرده ام. کار D بود
B: من کیفی برنداشتم. پدرم خیلی ثروتمند است و من خودم کیف دارم. E می داند دزد کیست.
C: من کیفی برنداشتم. من قبل از شروع سال تحصیلی E را نمی شناختم. کار D بود.
D: من این کار را نکردم. کار E بود. A دروغ می گوید که من کیف را دزدیده ام.
E: من کیفی برنداشتم. B کیف را برداشت. C حرف مرا تایید می کند چون سالهاست مرا می شناسد.
بعدا اولیای مدرسه با تطمیع توانستند از این پنج نفر اعتراف بگیرند که هر یک از آنها دو جمله راست و یک جمله دروغ گفته است.
سوال: چه کسی کیف را دزدیده است؟
(1398/11/23 , 16:58) | [#] |
★Reza★ تُ یــــک نــفـرے امــا بے تــو جــهانــم خــالـیس |
# ELy (12.02.2020 / 12:25)
X کیهقایم شده
X کیهقایم شده
(1398/11/23 , 19:01) | [#] |
Roksana از اولش خدا بوده از اینجا به بعدشم هست |
# ★Reza★ (12.02.2020 / 13:28)
قایم شده
قایم شده
(1398/11/23 , 20:23) | [#] |
Nafise |
bمیشه احتمالاچون اخرسوال گفته بایدهمه دوتاراست ویه دروغ بگن درحالی کهbدوتادروغ میگه:neznayu
(1398/11/23 , 20:56) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
# Nafise (12.02.2020 / 16:53)
bمیشه احتمالاچون اخرسوال گفته بایدهمه دوتاراست ویه دروغ بگن درحالی کهbدوتادروغ میگه:neznayuافرین
bمیشه احتمالاچون اخرسوال گفته بایدهمه دوتاراست ویه دروغ بگن درحالی کهbدوتادروغ میگه:neznayuافرین
(1398/11/23 , 21:14) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
سه زوج جوان که با هم غریبند در یک طرف دریاچه ای قرار دارند و می خواهند به آن طرف دریاچه بروند.
آن ها یک قایق در اختیار دارند که ظرفیت حداکثر دو نفر را دارد و می خواهند با آن قایق شروع به حرکت به آن طرف دریاچه کنند.
اما آن ها می خواهند طوری حرکت کنند که هیچ زنی بدون شوهرش در برابر یک مرد غریبه قرار نگیرد.
آن ها یک قایق در اختیار دارند که ظرفیت حداکثر دو نفر را دارد و می خواهند با آن قایق شروع به حرکت به آن طرف دریاچه کنند.
اما آن ها می خواهند طوری حرکت کنند که هیچ زنی بدون شوهرش در برابر یک مرد غریبه قرار نگیرد.
(1398/11/24 , 11:49) | [#] |
Roksana از اولش خدا بوده از اینجا به بعدشم هست |
یه زنه اول بشینه دوتا زنه دیگه رو ببره اخرش خودش با شوهرش بره شوهرش برگرده با دوتا مردای دیگه دوتا دوتا برن