(1398/12/28 , 00:12) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
# **کاکوشیرازی** (17.03.2020 / 20:06)
اگرگربه روسوسمارنبینه رنگ گربه سفیدوسیاه هسهه در عرض ده ثانیه دیدمش من منتها جواب رو گفته بودی
اگرگربه روسوسمارنبینه رنگ گربه سفیدوسیاه هسهه در عرض ده ثانیه دیدمش من منتها جواب رو گفته بودی
(1398/12/28 , 00:16) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
گیسو تنها در خانه نشسته بود که صدای شکستن چیزی از اتاق همسرش به گوش رسید، وقتی که او وارد شد، دید که مجسمه ی مورد علاقه اش شکسته شده و در همان لحظه کسی از اتاق خارج شده و پا به فرار گذاشت.
گیسو سعی کرد که فرد فراری را پیدا کند، اما در خیابان به دلیل هوای سرد، شیشه های عینک او بخار گرفت و غریبه از دستش فرار کرد.
گیسو این داستان را برای یک پلیس تعریف کرد، اما تحقیقی در این زمینه صورت نگرفت و پلیس از او خواست که به دروغ خود اعتراف کند و بگوید که مجسمه را شکسته است.
آیا داستان گیسو دروغ بود؟
ویرایش شد ELy (1398/12/28 , 00:17) [1]
گیسو سعی کرد که فرد فراری را پیدا کند، اما در خیابان به دلیل هوای سرد، شیشه های عینک او بخار گرفت و غریبه از دستش فرار کرد.
گیسو این داستان را برای یک پلیس تعریف کرد، اما تحقیقی در این زمینه صورت نگرفت و پلیس از او خواست که به دروغ خود اعتراف کند و بگوید که مجسمه را شکسته است.
آیا داستان گیسو دروغ بود؟
ویرایش شد ELy (1398/12/28 , 00:17) [1]
(1398/12/28 , 01:31) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
چون ازمن استفاده کردی پس خودم جواب میدم آره گیسودروغ گفته بود چون وقتی واردهوای سردبشی شیشه عینک بخارنمیگیره این دروغش بوده
ویرایش شد **کاکوشیرازی** (1398/12/28 , 01:32) [1]
ویرایش شد **کاکوشیرازی** (1398/12/28 , 01:32) [1]
(1398/12/28 , 01:46) | [#] |
نفس Flawless |
# **کاکوشیرازی** (17.03.2020 / 22:01)
چون ازمن استفاده کردی پس خودم جواب میدم آره گیسودروغ گفته بود چون وقتی واردهوای سردبشی شیشه عینک بخارنمیگیره این دروغش بودهبخار ميكنه
چون ازمن استفاده کردی پس خودم جواب میدم آره گیسودروغ گفته بود چون وقتی واردهوای سردبشی شیشه عینک بخارنمیگیره این دروغش بودهبخار ميكنه
(1398/12/28 , 03:12) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
# نفس (17.03.2020 / 22:16)
بخار ميكنهبعدمیگن چرامیگی دخترها خنگن آخه خنگ اگرازتوهوای سردبری توهوای گرم آره شیشه بخارمیکنه امااگراز توخونه که گرم هس بریم جای سرد شیشه بخارنمیکنه
بخار ميكنهبعدمیگن چرامیگی دخترها خنگن آخه خنگ اگرازتوهوای سردبری توهوای گرم آره شیشه بخارمیکنه امااگراز توخونه که گرم هس بریم جای سرد شیشه بخارنمیکنه
(1398/12/28 , 07:04) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
# **کاکوشیرازی** (17.03.2020 / 22:01)
چون ازمن استفاده کردی پس خودم جواب میدم آره گیسودروغ گفته بود چون وقتی واردهوای سردبشی شیشه عینک بخارنمیگیره این دروغش بودهدرسته
چون ازمن استفاده کردی پس خودم جواب میدم آره گیسودروغ گفته بود چون وقتی واردهوای سردبشی شیشه عینک بخارنمیگیره این دروغش بودهدرسته
(1398/12/28 , 07:07) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
آقای جیمز در اتاق خود کشته شهد است. اتاق پنجره ای نداشت و درب قفل شده بود. تنها 4 نفر هستند که کلید اتاق را داشتند.
سوفیا خدمتکار خانه : “من آمدم تا آقای جیمز را بیدار کنم ولی با جسد او رو به رو شدم و شروع به جیغ زدن کردم! ”
جان خدمتکار خانه : “وقتی که صدای جیغ سوفیا را شنیدم به اتاق آمدم و چراغ را روشن کردم، دیدم که آقای جیمز با چاقویی که در گردن او فرو رفته، به قتل رسیده است.”
سارا سرپرست خانه : “من در کنار جان بودم، با او به اتاق آمدم، دیدم که اتاق غرق خون شده است.”
جک آشپز : “من صبحانه آماده می کردم و چیزی ندیدم.”
چه کسی آقای جیمز را به قتل رسانده است؟
سوفیا خدمتکار خانه : “من آمدم تا آقای جیمز را بیدار کنم ولی با جسد او رو به رو شدم و شروع به جیغ زدن کردم! ”
جان خدمتکار خانه : “وقتی که صدای جیغ سوفیا را شنیدم به اتاق آمدم و چراغ را روشن کردم، دیدم که آقای جیمز با چاقویی که در گردن او فرو رفته، به قتل رسیده است.”
سارا سرپرست خانه : “من در کنار جان بودم، با او به اتاق آمدم، دیدم که اتاق غرق خون شده است.”
جک آشپز : “من صبحانه آماده می کردم و چیزی ندیدم.”
چه کسی آقای جیمز را به قتل رسانده است؟
(1398/12/28 , 15:16) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
جواب درست سوفیا قاتل هس چون گفته دربازکرده جسدرودیده پس میدونسته تواتاق جسدهس درحالی که جان وقتی صدای جیغ سوفیاشنیده اومده وچراغ روروشن کرده بعدجسدرودیده
(1398/12/28 , 16:02) | [#] |
نفس Flawless |
# **کاکوشیرازی** (17.03.2020 / 23:42)
بعدمیگن چرامیگی دخترها خنگن آخه خنگ اگرازتوهوای سردبری توهوای گرم آره شیشه بخارمیکنه امااگراز توخونه که گرم هس بریم جای سرد شیشه بخارنمیکنهاها از خونه اومده بود
بعدمیگن چرامیگی دخترها خنگن آخه خنگ اگرازتوهوای سردبری توهوای گرم آره شیشه بخارمیکنه امااگراز توخونه که گرم هس بریم جای سرد شیشه بخارنمیکنهاها از خونه اومده بود
(1398/12/28 , 16:07) | [#] |
نفس Flawless |
منم ميگم سوفيا چون اتاق تاريك و چيزي ديده نميشده پس سوفيا ميدونسته كه تو اتاق جسد هس
(1398/12/28 , 17:20) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
# نفس (18.03.2020 / 12:37)
منم ميگم سوفيا چون اتاق تاريك و چيزي ديده نميشده پس سوفيا ميدونسته كه تو اتاق جسد هسچراحرفهای من میگی؟
منم ميگم سوفيا چون اتاق تاريك و چيزي ديده نميشده پس سوفيا ميدونسته كه تو اتاق جسد هسچراحرفهای من میگی؟
(1398/12/28 , 17:56) | [#] |
ELy هستم ولی خستم |
یک ماجراجو، صندوق گنج دزدان دریایی را پیدا کرد. برای باز کردن درب صندوق گنج سه کلید وجود داشت؛ کلید طلایی، نقره ای و سیاه که فقط یکی از آن ها درب صندوق را باز می کند. دزدان دریایی او را پیدا کرده و تنها یک فرصت برای باز کردن درب صندوق به او می دهند.
اگر درب صندوق را باز کند، گنج مال او می شود، اگر اشتباه کند، دزدان دریایی او را می کشند و تنها یک رمز در کنار صندوق بود: TGK HOE ELY DEN.
کدام کلید صندوق گنج را باز می کند؟
اگر درب صندوق را باز کند، گنج مال او می شود، اگر اشتباه کند، دزدان دریایی او را می کشند و تنها یک رمز در کنار صندوق بود: TGK HOE ELY DEN.
کدام کلید صندوق گنج را باز می کند؟
(1398/12/28 , 18:48) | [#] |
نفس Flawless |
# **کاکوشیرازی** (18.03.2020 / 13:50)
چراحرفهای من میگی؟تو حرفاى منو گفتى
چراحرفهای من میگی؟تو حرفاى منو گفتى
(1398/12/28 , 19:00) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
# نفس (18.03.2020 / 15:20)
كاكو بيا جواب بده کدوم کاکومن یاجواد؟
كاكو بيا جواب بده کدوم کاکومن یاجواد؟