(1402/9/15 , 19:39) | [#] |
تریاق |
?...اوتیسم...?
اختلال طیف اوتیسم که تو سالهای اولیه رشد خودش رو نشون میده...
بچههای اوتیسم ارتباطی با دنیای بیرون خودشون برقرار نمیکنن و مهارتهای اجتماعی پایینی دارن و به عکس مهارت های شخصی متنوع ... این افراد دچار کلیشههای رفتاری یا کلامی هستن که باعث میشه یک حرف یا رفتار رو خیلی زیاد تکرار کنن...
اختلال طیف اوتیسم که تو سالهای اولیه رشد خودش رو نشون میده...
بچههای اوتیسم ارتباطی با دنیای بیرون خودشون برقرار نمیکنن و مهارتهای اجتماعی پایینی دارن و به عکس مهارت های شخصی متنوع ... این افراد دچار کلیشههای رفتاری یا کلامی هستن که باعث میشه یک حرف یا رفتار رو خیلی زیاد تکرار کنن...
(1402/9/15 , 20:00) | [#] |
تریاق |
کودکان اوتیسم علاقه زیادی به موسیقی و موزیک دارن و با اسباب بازی هایی که یه موسیقی یکنواخت میزنه خیلی سرگرم میشن
به چشم کسی نگاه نمیکنن و کلا علاقه به ارتباط چشمی ندارن و کمی تو خودشون موندن یا زیاد سرگرم میشن یه جور غیر معمول و یادگیری هاشون هم با هم فرق داره و بعضی هاشون خوب اموزش میبینن ولی بعضی ها نه.اصلا نمیتونن نگاه کردن بقیه رو تحمل کنن به شدت مضطرب میشن این تو بزرگ ها شون هم هست : )))
یعنی در واقع بزرگسال هایی که تاکنون اوتیسم را در خود نشناخته اند و ملتفت نشده اند : ))))
به چشم کسی نگاه نمیکنن و کلا علاقه به ارتباط چشمی ندارن و کمی تو خودشون موندن یا زیاد سرگرم میشن یه جور غیر معمول و یادگیری هاشون هم با هم فرق داره و بعضی هاشون خوب اموزش میبینن ولی بعضی ها نه.اصلا نمیتونن نگاه کردن بقیه رو تحمل کنن به شدت مضطرب میشن این تو بزرگ ها شون هم هست : )))
یعنی در واقع بزرگسال هایی که تاکنون اوتیسم را در خود نشناخته اند و ملتفت نشده اند : ))))
(1402/9/16 , 23:28) | [#] |
ڳیټآڔ gÎŦԹя |
# تریاق (29.11.2023 / 21:12)
یادش به خیر سال ۹۷ برای خودم برنامه ریخته بودم که بعد از کنکور یک سفر خارجه به یک کشور همسایه که گوگوش در تابستان کنسرت میگذارد بروم. طبق حساب و کتاب آن زمانم بلیط کنسرت وی آی پی گوگوش که پانصد دلار ب????☺
یادش به خیر سال ۹۷ برای خودم برنامه ریخته بودم که بعد از کنکور یک سفر خارجه به یک کشور همسایه که گوگوش در تابستان کنسرت میگذارد بروم. طبق حساب و کتاب آن زمانم بلیط کنسرت وی آی پی گوگوش که پانصد دلار ب????☺
(1402/9/17 , 23:47) | [#] |
تریاق |
"مردی پیش بویزید بسطامی شد، گفت:
- چرا هجرت نکنی و به سفر بیرون نشوی تا خلق را فائده دهی؟
جواب داد:
- دوستم مقیم است؛ به وی مشغولم و به دیگری نمیپردازم.
آن مرد گفت:
- آب که دیر ماند در جایگاه خویش بگندد.
بویزید جواب داد:
- دریا باش تا هرگز نگندی"
#کشف الاسرار
- چرا هجرت نکنی و به سفر بیرون نشوی تا خلق را فائده دهی؟
جواب داد:
- دوستم مقیم است؛ به وی مشغولم و به دیگری نمیپردازم.
آن مرد گفت:
- آب که دیر ماند در جایگاه خویش بگندد.
بویزید جواب داد:
- دریا باش تا هرگز نگندی"
#کشف الاسرار
(1402/9/29 , 00:30) | [#] |
تریاق |
از اینایی که شبا دیر میخوابن صبحا زود بلند میشن دوری کنید اینا روانین.
=)))))))
=)))))))
(1402/10/1 , 00:56) | [#] |
تریاق |
"بعد الفقدان الأول ستفقد إِيمانك بفكرة الأَبديّة، وتتيقن أنّ كل إِنسان هوِّ محطَّة عابرة...
پس از اولین باخت، ایمان خود را به ایده ابدیت از دست خواهید داد و خواهید فهمید که هر انسانی یک ایستگاه گذر است...
#احمد_خالد_توفیق
پس از اولین باخت، ایمان خود را به ایده ابدیت از دست خواهید داد و خواهید فهمید که هر انسانی یک ایستگاه گذر است...
#احمد_خالد_توفیق
(1402/10/1 , 01:02) | [#] |
تریاق |
میگف " منم قبلا مشکل تورو، در گذشته فکر میکردم میتونم به همه کمک کنم و نجاتشون بدم تا زمانی که فهمیدم اونا دارن خودمم غرق میکنن"
این جمله تکونم داد..
این جمله تکونم داد..
(1402/10/2 , 01:38) | [#] |
تریاق |
دلم میخواد بجای شاهی جانمه فروغ بگم :
آگری جانم
چرا دنیا انقدر پر از چیزهای وحشتناک است؟
پر از محکومیت های وحشتناک است؟
پر از نیازهای وحشتناک است ؟
پر از بیماری و جنون است؟
...
اما تو بخند
بیشتر بخند
هر روز بخند
که خندتو عشقه =))
آگری جانم
چرا دنیا انقدر پر از چیزهای وحشتناک است؟
پر از محکومیت های وحشتناک است؟
پر از نیازهای وحشتناک است ؟
پر از بیماری و جنون است؟
...
اما تو بخند
بیشتر بخند
هر روز بخند
که خندتو عشقه =))
(1402/10/2 , 18:21) | [#] |
آگرین |
# تریاق (22.12.2023 / 22:00)
تولد داریم چ تولدی =)))
#سازنده_تاپیک
#آگری_خوشگله
تولدش مبارک =)))ممنونم بخاطر تمام بودنات
امیدوارم تو شادیای واقعیت جبران کنم ..
تولد داریم چ تولدی =)))
#سازنده_تاپیک
#آگری_خوشگله
تولدش مبارک =)))ممنونم بخاطر تمام بودنات
امیدوارم تو شادیای واقعیت جبران کنم ..
(1402/10/3 , 23:36) | [#] |
تریاق |
از ی سنی ب بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی، ظرف بشوری یا ب بقیه کارای عقب موندت برسی...
ویرایش شد تریاق (1402/10/3 , 23:39) [1]
ویرایش شد تریاق (1402/10/3 , 23:39) [1]
(1402/10/6 , 01:23) | [#] |
تریاق |
به هرحال این اوضاعی است که میبینید و تفسیر لازم ندارد. ما هم میسوزیم و میسازیم. قسمتمان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد.
سگ بریند روی قسمت و همه چیز!
#صادق_هدایت
ویرایش شد تریاق (1402/10/6 , 01:24) [1]
سگ بریند روی قسمت و همه چیز!
#صادق_هدایت
ویرایش شد تریاق (1402/10/6 , 01:24) [1]