(1402/10/10 , 09:58) | [#] |
?زیبای وحشی ? انتقام قادسيه را خواهیم گرفت |
فرق زیادی است بین اونایی که آگاهانه و ایثارگرانه برای کشورشان آیندهی جدید میخواهند، با اونایی که خودخواهانه و ناآگاهانه فقط یک رهبر یا آقا بالاسر جدید میخواهند....!
(1402/10/10 , 13:49) | [#] |
زهرا تبریزی بخورش |
گویی قلبم به آرامشی زنده است
به عمق آرام
اقیانوس آرام
عشقی به عمق اقیانوس آرام ?
به عمق آرام
اقیانوس آرام
عشقی به عمق اقیانوس آرام ?
(1402/10/10 , 13:58) | [#] |
گاو هم که باشی برای قصاب خودت سینه نميزنی
متاسفانه گوسفندانی هستند که کو ن خود را پاره میکنند تا مبادا عقایدی که روباه پیر که چهره اش برایشان چندش آور است اما داستانهایش لذتبخش میباشد. زخمی نشود.
آهای ابله جان کصشعر عقایدت است که پر است کثافت و نادانی حد اقل آدم باش یکبار فقط یکبار تاریخ عقایدت را بخوان شاید فهمیدی که کصشعر عقاید تو میباشد نه روایت موثق تاریخی که برای تو از کثافت معصوم ساختند همان روباهان چندش اور
متاسفانه گوسفندانی هستند که کو ن خود را پاره میکنند تا مبادا عقایدی که روباه پیر که چهره اش برایشان چندش آور است اما داستانهایش لذتبخش میباشد. زخمی نشود.
آهای ابله جان کصشعر عقایدت است که پر است کثافت و نادانی حد اقل آدم باش یکبار فقط یکبار تاریخ عقایدت را بخوان شاید فهمیدی که کصشعر عقاید تو میباشد نه روایت موثق تاریخی که برای تو از کثافت معصوم ساختند همان روباهان چندش اور
(1402/10/10 , 14:20) | [#] |
https://www.google.com/search? ... UTF-8.
من یک ایرانی هستم یک ایرانی وطن دوست که دشمن عقاید ضد ملی گرايان هستم با نقاب مذهب دوستان ایران را به دشمن وطن مبدل میکنند.این موضوع معنیش این نیست من برای دشمنان وطنم آرزوی مرگ کنم.زیرا نه به این شعار اعتقادی دارم نه به جنگ بین عقل و قلبم
قلب من کسی را دوست دارد که عقایدش ضد ملی گرایی است. همانطور که گفتم من عاشق وطنم هستم و حاضرم جانم را برای آبادی وطنم هدیه ایران جانم کنم.
حالا یکی بیاد این معادله را برایم حل کند؟؟
چگونه میشود که در قلب من کسی است که دشمنان(معصومین شیعه که نقش بزرگی در جنایات گرگان داشتند) وطن من را ستایش میکند!!!
عقل من ميگويد این نوع تفکر را هر که داشته باشد. دشمن وطن یا بهتر بگویم دشمن تو است. پس چرا این شخصیت را در قلبت نگه داشتی و هرگز به او حس دشمنی نداشتي؟!!
ویرایش شد ?زیبای وحشی ? (1402/10/10 , 14:36) [3]
من یک ایرانی هستم یک ایرانی وطن دوست که دشمن عقاید ضد ملی گرايان هستم با نقاب مذهب دوستان ایران را به دشمن وطن مبدل میکنند.این موضوع معنیش این نیست من برای دشمنان وطنم آرزوی مرگ کنم.زیرا نه به این شعار اعتقادی دارم نه به جنگ بین عقل و قلبم
قلب من کسی را دوست دارد که عقایدش ضد ملی گرایی است. همانطور که گفتم من عاشق وطنم هستم و حاضرم جانم را برای آبادی وطنم هدیه ایران جانم کنم.
حالا یکی بیاد این معادله را برایم حل کند؟؟
چگونه میشود که در قلب من کسی است که دشمنان(معصومین شیعه که نقش بزرگی در جنایات گرگان داشتند) وطن من را ستایش میکند!!!
عقل من ميگويد این نوع تفکر را هر که داشته باشد. دشمن وطن یا بهتر بگویم دشمن تو است. پس چرا این شخصیت را در قلبت نگه داشتی و هرگز به او حس دشمنی نداشتي؟!!
ویرایش شد ?زیبای وحشی ? (1402/10/10 , 14:36) [3]
(1402/10/14 , 10:11) | [#] |
ڳیټآڔ gÎŦԹя |
جوووااااااب
من که تو زندگیم هیشکی نیست چه دروغی دارم بگم آخه♫♫
این همه دوری نه واسه تو خوبه نه من …♩
–—/♬♩/–—
طرف تو بارون نمیاد نمیشی دلتنگ زیاد ♫♫
میدونی چند وقته دلم تورو میخواد …♩
–—/♬♩/–—
اینجوری نکن با من هی دوری نکن♫♫
با من این شوخی خوبی نیست …♩
–—/♬♩/–—
من بی تو میمیرم واقعا …
اینجوری نرو سخته چرا قلب تو بی رحمه …♩
–—/♬♩/–—
کی غیر تو با قلبش این حال منو میفهمه♫
من که تو زندگیم هیشکی نیست چه دروغی دارم بگم آخه♫♫
این همه دوری نه واسه تو خوبه نه من …♩
–—/♬♩/–—
طرف تو بارون نمیاد نمیشی دلتنگ زیاد ♫♫
میدونی چند وقته دلم تورو میخواد …♩
–—/♬♩/–—
اینجوری نکن با من هی دوری نکن♫♫
با من این شوخی خوبی نیست …♩
–—/♬♩/–—
من بی تو میمیرم واقعا …
اینجوری نرو سخته چرا قلب تو بی رحمه …♩
–—/♬♩/–—
کی غیر تو با قلبش این حال منو میفهمه♫
(1402/11/7 , 17:17) | [#] |
«MaHsA» خدایا مارا نگا هم با فتحه هم کسره. |
جوری زِندِگی کُنید…کِه اَگه گُفتَند گُه خوری مَمنوع؛ نَیوفتید بِمیرید اَز گُشنِگی …
(1402/11/11 , 13:19) | [#] |
زهرا تبریزی بخورش |
هزار گله در دل داری و لب بسته ای؟
چو بشکنی این مهر صد کلید، بینی که انگار خستگی از جان پرید
چو بشکنی این مهر صد کلید، بینی که انگار خستگی از جان پرید