(1401/10/21 , 06:35) | [#] |
**کاکوشیرازی** |
چون خری وصدای عرعرت گوش خراشه بااون چماق عملیت
ویرایش شد **کاکوشیرازی** (1401/10/21 , 06:35) [1]
ویرایش شد **کاکوشیرازی** (1401/10/21 , 06:35) [1]
(1401/10/26 , 22:37) | [#] |
☆☆ خدایا مارا نگا هم با فتحه هم کسره. |
تف ب این اوضاع
ویرایش شد ☆☆ (1401/10/26 , 22:38) [1]
ویرایش شد ☆☆ (1401/10/26 , 22:38) [1]
(1401/10/27 , 00:09) | [#] |
kakojavad desert |
میدونست که من زود ناراحت میشم.
میدونست که رو چیا حساسم و هی بیشتر بهم بی محلی میکرد و عذابم میداد؛منم که حساس بودم هی به جونش غُر میزدم هی به روش میاوردم بی محلیشو!
اونم نقطه ضعفمو میدونست و هی میگفت : تو حساس شدی ، تو دیگه خسته شدی از این رابطه ، داری بهونه میگیری و..
داشت حرفه دل خودشو به من میفهموند و من ساده هربار خودمو مقصر میدونستم.
آدما بعضی وقتا برایِ اینکه حسو حالشونو بهت بفهمونن مجبورن حرف دل خودشونو به اجبار تو ذهنت بندازن تا درگیرش بشی و خسته ، بعد تمام اشتباهاتو میندازن گردن تو و به راحتی میذارن میرن و تو میمونی با وجدانی همیشه ناراحته و باور میکنی که مقصری!
میدونست که رو چیا حساسم و هی بیشتر بهم بی محلی میکرد و عذابم میداد؛منم که حساس بودم هی به جونش غُر میزدم هی به روش میاوردم بی محلیشو!
اونم نقطه ضعفمو میدونست و هی میگفت : تو حساس شدی ، تو دیگه خسته شدی از این رابطه ، داری بهونه میگیری و..
داشت حرفه دل خودشو به من میفهموند و من ساده هربار خودمو مقصر میدونستم.
آدما بعضی وقتا برایِ اینکه حسو حالشونو بهت بفهمونن مجبورن حرف دل خودشونو به اجبار تو ذهنت بندازن تا درگیرش بشی و خسته ، بعد تمام اشتباهاتو میندازن گردن تو و به راحتی میذارن میرن و تو میمونی با وجدانی همیشه ناراحته و باور میکنی که مقصری!
(1401/10/29 , 23:54) | [#] |
Nazanin 7 خدایا، قربون آسمون آبیت💙 |
# kakojavad (16.01.2023 / 20:39)
اونم نقطه ضعفمو میدونست و هی میگفقشنگ بود?
اونم نقطه ضعفمو میدونست و هی میگفقشنگ بود?
(1401/10/30 , 03:03) | [#] |
sogand مآه تاریکی شب ، با نورت روشن🌙 |
حرفهام به یه نفر گفتم امشب
هیچ حرفی ندارم تو دلم امشب?
هیچ حرفی ندارم تو دلم امشب?