(1399/9/21 , 00:57) | [#] |
FAZi |
من فکر میکنم آن چه موجب رنجش آدمها از یکدیگر میشود، این است که:
غالبا ما آدمها توقع داریم طرف مقابلمان، به تمام وقایع دنیا از زاویهی دید ما نگاه کند!
? طبل حلبی
?گونتر گراس
غالبا ما آدمها توقع داریم طرف مقابلمان، به تمام وقایع دنیا از زاویهی دید ما نگاه کند!
? طبل حلبی
?گونتر گراس
FAZi |
سالهای زيادی بايد بگذرد. روزها و شبهای زيادی بايد بگذرد تا متوجه شويم هيچ آدمی مسئول پُر كردن كمبودها و حفره های احساسی ما نيست!
سالهای زیادی باید بگذرد و از مسیرهای زیادی باید عبور کنیم تا آدمهای امنی شویم و آدمهای امنی را پیدا کنیم. از هیچ مسیر و انتخاب و تصمیمی در گذشتهتان پشیمان نباشید. تمام این سالها درست بوده است تا ما به امروز برسیم. به این لحظه و به این دیدگاه. سالهای زیادی باید بگذرد تا خودمان را بیابیم در تمام آشفتگی هایی که تجربه کرده ایم.
گذشتهی ما همیشه گرانبهاترین بخش امروز ماست. سرزنشش نکنیم.
? پونه مقیمی
سالهای زیادی باید بگذرد و از مسیرهای زیادی باید عبور کنیم تا آدمهای امنی شویم و آدمهای امنی را پیدا کنیم. از هیچ مسیر و انتخاب و تصمیمی در گذشتهتان پشیمان نباشید. تمام این سالها درست بوده است تا ما به امروز برسیم. به این لحظه و به این دیدگاه. سالهای زیادی باید بگذرد تا خودمان را بیابیم در تمام آشفتگی هایی که تجربه کرده ایم.
گذشتهی ما همیشه گرانبهاترین بخش امروز ماست. سرزنشش نکنیم.
? پونه مقیمی
FAZi |
بعضی وقتا یه دوست یا یه رفیق یا حتی یه غریبه،یه جوری حرفای دلت رو میفهمه
که پیش خودت می گی؛
آخیش بلاخره یکی پیدا شد بدونه توی دل صاحاب مرده ی من چی میگذره....
که پیش خودت می گی؛
آخیش بلاخره یکی پیدا شد بدونه توی دل صاحاب مرده ی من چی میگذره....
(1399/9/21 , 00:58) | [#] |
FAZi |
آدم خودشو زیاد دوس داشته باشه میشه خودشیفته، کم دوس داشته باشه میشه آویزون و نیازمند توجه. حتی خودتم باید به اندازه دوس داشته باشی!
(1399/9/21 , 00:58) | [#] |
FAZi |
هیچکس نخواهد فهمید
در زندگی هر آدمی
یک نفر هست که
دوستداشتنیترین پنهان اوست
در زندگی هر آدمی
یک نفر هست که
دوستداشتنیترین پنهان اوست
(1399/9/21 , 00:59) | [#] |
FAZi |
تلخیِ روزگار
از اون جایی شروع میشه
که خیلی
چیزا رو میشه خواست
اما نمیشه داشت.
? وودی آلن
از اون جایی شروع میشه
که خیلی
چیزا رو میشه خواست
اما نمیشه داشت.
? وودی آلن
(1399/9/21 , 01:00) | [#] |
FAZi |
مولانا حسودانه میپرسد: «جانِ جهان! دوش کجا بودهای؟» بعد خودش را دلداری میدهد: «در دل ما بودهای». بعد سعی میکند دلِ محبوب را نرم کند: «آه که من دوش چهسان بودهام!» و باز حسادت هجوم میآورد: «آه که تو دوش که را بودهای!» و دوباره خودش را دلداری میدهد: «در آغوش قبا بودهای.»
(1399/9/21 , 01:00) | [#] |
FAZi |
اون لحظهای از زندگی که دیگه برات قطعی میشه کسی قرار نیست بیاد نجاتت بده و فقط خودتی و خدات رو اگه حس کردی ازش رد نشو، تصمیمها و کارهای بزرگ دنیا از همون لحظات شروع میشه
(1399/9/21 , 01:01) | [#] |
FAZi |
اون لحظه ای که پیامشو میخونی و لبخندت ناخودآگاه میشینه رو لبت، همون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد
(1399/9/21 , 01:02) | [#] |
FAZi |
قدرت به چه دردی میخوره اگه نتونیم از کسایی که دوستشون داریم نگه داری کنیم
(1399/9/21 , 01:03) | [#] |
FAZi |
خدافظ تا مدتی ❤
دلم برات تنگ میشه قشنگم
ویرایش شد FAZi (1399/9/28 , 20:49) [1]
دلم برات تنگ میشه قشنگم
ویرایش شد FAZi (1399/9/28 , 20:49) [1]