(1399/7/7 , 23:21) | [#] |
FAZi |
خوشبختى تعريف نداره. يكى با يه دوچرخه خوشبخته يكى با يه هكتار باغ اون يكى با آدم روياهاش... مهم اینه... دلت که راضى باشه خوشبختى!
(1399/7/7 , 23:21) | [#] |
FAZi |
اونایی که خیلی آدمای
سرد و بی روحی هستن...
از سنگ نیستن زیاد به سنگ خوردن...
سرد و بی روحی هستن...
از سنگ نیستن زیاد به سنگ خوردن...
(1399/7/7 , 23:22) | [#] |
FAZi |
انقد بدم میاد از اینایی که به محض این که یکم تو فکر میرم و ساکت میشم هی میپرسن چته؟ چرا نمیخندی؟ چرا ساکتی؟
بابا دلقک پدرت که نیستم دو دقه بذار به بدبختیام فک کنم.
بابا دلقک پدرت که نیستم دو دقه بذار به بدبختیام فک کنم.
(1399/7/7 , 23:22) | [#] |
FAZi |
باورتون نمیشه اما چنتا از عزیزترین آدمای زندگیم بعد از گفتن یک جمله و فقط یک جمله، دیگه عزیزترین آدم زندگیم نبودن
ادما سرد میشن...
ادما سرد میشن...
(1399/7/7 , 23:23) | [#] |
FAZi |
تو زندگی هرکی یه سری آدما هستن که وقتی با مغز افتادی توی چاه مشکلاتت کافیه چند دقیقه باهاشون حرف بزنی همه چیز برات قشنگ میشه. شاید حل نکنن مشکلتو اما انقدر آرومت میکنن که بتونی با دردات بجنگی.
این جور آدما رو ساده از دست ندید. هنرشون گوش دادنه.دوتا گوش بزرگ دارن که انقدر میشنون ازت که خالی شی.بعدشم با چندتا جمله میکننت بمب انرژی. این روزا گوش دادن و اضافه حرف نزدن خودش یه هنره
نرنجونید اینارو...
مفت مفت نذارید برن...
این جور آدما رو ساده از دست ندید. هنرشون گوش دادنه.دوتا گوش بزرگ دارن که انقدر میشنون ازت که خالی شی.بعدشم با چندتا جمله میکننت بمب انرژی. این روزا گوش دادن و اضافه حرف نزدن خودش یه هنره
نرنجونید اینارو...
مفت مفت نذارید برن...
(1399/7/7 , 23:23) | [#] |
FAZi |
هیچوقت نمیفهمی چقدر یه نفر باهات بد رفتار کرده تا وقتی راجبش با یکی دیگه حرف میزنی
(1399/7/7 , 23:24) | [#] |
FAZi |
خرید درمانی تا یه مرحلهای واقعا حالخوب کنه. از یه نقطهی مشخصی که احساس وای پولام تموم شد، میاد سراغت خودش اندازهی یه جلسه روانکاوی تروما ایجاد میکنه.
(1399/7/7 , 23:24) | [#] |
FAZi |
دلم میخواست یک نفر، آرام و شمرده، توی گوشم زمزمه میکرد: "دنیا بیارزش نیست. سخت نیست، پوچ هم نیست. داری خواب میبینی..."
من خواستم و او گفت.
او گفت: "دنیا بیارزش نیست. سخت نیست، پوچ هم نیست. داری خواب میبینی..."
من باورم شد. باورم شد که دارم خواب میبینم. این چشمهای خیس را. این شب سرد و اندوهناک را... همهاش یک کابوس است...
بیدار میشوی و یادت میرود که تنهایی چقدر سخت بود. دروغ چقدر درد داشت. یادت میرود که حرفها فقط حرف هستند و نباید باورشان کرد. یادت میرود که هیچچیز ارزش ندارد. همه اینها یادت میرود.
داری خواب میبینی...
? دسته دلقکها
?لویی فردینان سلین
من خواستم و او گفت.
او گفت: "دنیا بیارزش نیست. سخت نیست، پوچ هم نیست. داری خواب میبینی..."
من باورم شد. باورم شد که دارم خواب میبینم. این چشمهای خیس را. این شب سرد و اندوهناک را... همهاش یک کابوس است...
بیدار میشوی و یادت میرود که تنهایی چقدر سخت بود. دروغ چقدر درد داشت. یادت میرود که حرفها فقط حرف هستند و نباید باورشان کرد. یادت میرود که هیچچیز ارزش ندارد. همه اینها یادت میرود.
داری خواب میبینی...
? دسته دلقکها
?لویی فردینان سلین
(1399/7/7 , 23:25) | [#] |
FAZi |
۳ مدل پیام رو نباید سین کرد :
۱. ویسی که معلوم نیس چیه
۲ ۰ سلام خوبی ؟
۳ ۰فقط اسمتو نوشته باشه
اینا قشنگ معلومه کار دارن
۱. ویسی که معلوم نیس چیه
۲ ۰ سلام خوبی ؟
۳ ۰فقط اسمتو نوشته باشه
اینا قشنگ معلومه کار دارن
FAZi |
وقتی آدمشو پیدا میکنید، سریع آستیناتونو نزنید بالا واسه عوض کردن و بازسازیش طبق معیارهای خودتون!!
تو این تعمیر و بازسازی هاتون همیشه یه قطعه اضافه میاد که اونم دلشه!!!
تو این تعمیر و بازسازی هاتون همیشه یه قطعه اضافه میاد که اونم دلشه!!!
FAZi |
من از هفت سنگ میترسم!
میترسم آنقدر سنگ روی سنگ بچینم
که دیواری، ما را از هم بگیرد
بیا لِیلِی بازی کنیم
که در هر رفتنی
دوباره برگردیم ...
?عباس معروفی
میترسم آنقدر سنگ روی سنگ بچینم
که دیواری، ما را از هم بگیرد
بیا لِیلِی بازی کنیم
که در هر رفتنی
دوباره برگردیم ...
?عباس معروفی
(1399/7/7 , 23:26) | [#] |
FAZi |
دلی کز عشق گردد گرم ، افسردن نمیداند
چراغی را که این آتش بُود ، مردن نمیداند
? وحشی بافقی
چراغی را که این آتش بُود ، مردن نمیداند
? وحشی بافقی
(1399/7/7 , 23:26) | [#] |
FAZi |
عجیب است که گناهانِ خودِ ما خیلی کمتر شریرانه بهنظر میآیند تا گناهان دیگران.
تصوّر میکنم دلیلش این است که ما تمام شرایطی را که سبب وقوع گناهان ما شده است، میدانیم و بنابراین موفق میشویم که همان گناهی را که نمیتوانیم بر سایرین ببخشاییم، بر خود ببخشیم.
? حاصل عمر
? سامرست موآم
تصوّر میکنم دلیلش این است که ما تمام شرایطی را که سبب وقوع گناهان ما شده است، میدانیم و بنابراین موفق میشویم که همان گناهی را که نمیتوانیم بر سایرین ببخشاییم، بر خود ببخشیم.
? حاصل عمر
? سامرست موآم
(1399/7/7 , 23:27) | [#] |
FAZi |
دیگه روانشناس جواب نیست،
به نظرم کسی که توی این شرایط افسردگی نداره باید درمان شه )
به نظرم کسی که توی این شرایط افسردگی نداره باید درمان شه )