(1399/6/20 , 22:01) | [#] |
FAZi |
زمان خود را به بهتر کردن خود با مطالعه نوشته های دیگران اختصاص دهید. بنابراین شما به سادگی آنچه را بدست می آورید که دیگران سخت برای آن زحمت کشیده اند.
?سقراط
?سقراط
(1399/6/20 , 22:02) | [#] |
FAZi |
فرانک اسلید: ارزش بعضی لحظاتِ زندگی، به اندازهی کل زندگیه...
بوی خوش یک زن
بوی خوش یک زن
(1399/6/20 , 22:03) | [#] |
FAZi |
همه فکر میکنند که زندگی در حال حاضر زندگی نیست و فعلا باید سوخت و ساخت و فعلا باید حقارت را تحمل کرد، اما اینها همه موقتی است و بالاخره یک روز زندگی واقعی شروع خواهد شد.
بلی، يك روز!
ما خویشتن را برای مردن آماده میکنیم، مردن با این حسرت که زندگی نکردیم. گاهی این فکر مرا به ستوه میآورد که: آدم بیش از یک بار به دنیا نمیآید و این عمر یکباره و منحصر بهفرد را نیز دائم در موقت بودن و در انتظار روزی بسر میبرد که زندگی واقعی شروع شود. باری، عمر به همین شیوه میگذرد. هیچکس در حال زندگی نمیکند و هیچکس نیست که بتواند آنچه را که در روز انجام داده است به حساب دارایی مثبت خود بگذارد. هیچکس نیست که بتواند ادعا کند «از فلان لحظه و فلان موقع زندگی من شروع شده است!»
?اینیاتسیو سیلونه
بلی، يك روز!
ما خویشتن را برای مردن آماده میکنیم، مردن با این حسرت که زندگی نکردیم. گاهی این فکر مرا به ستوه میآورد که: آدم بیش از یک بار به دنیا نمیآید و این عمر یکباره و منحصر بهفرد را نیز دائم در موقت بودن و در انتظار روزی بسر میبرد که زندگی واقعی شروع شود. باری، عمر به همین شیوه میگذرد. هیچکس در حال زندگی نمیکند و هیچکس نیست که بتواند آنچه را که در روز انجام داده است به حساب دارایی مثبت خود بگذارد. هیچکس نیست که بتواند ادعا کند «از فلان لحظه و فلان موقع زندگی من شروع شده است!»
?اینیاتسیو سیلونه
(1399/6/20 , 22:03) | [#] |
FAZi |
دیروز رفتم نمایشگاه یه دونه مازراتی دیدم خوشم اومد، این ماه حقوقمو بگیرم یه آژانس می گیرم میرم دوباره میبینمش
(1399/6/20 , 22:04) | [#] |
kakojavad desert |
# FAZi (10.09.2020 / 17:31)
زمان خود را به بهتر کردن خود با مطالعه نوشته های دیگران اختصاص دهید. بنابراین شما به سادگی آنچه را بدست می آورید که دیگران سخت برای آن زحمت کشیده اند.
?سقراط
?سقراط
FAZi |
هرگز فوراً بدبختی کسی را باور نکنيد . بپرسيد که می تواند بخوابد يا نه ؟
اگر جواب مثبت باشد ، همهچيز روبراه است . همين کافی است!
?لویی فردینان سلین
اگر جواب مثبت باشد ، همهچيز روبراه است . همين کافی است!
?لویی فردینان سلین
FAZi |
چیزی که از چشمتون افتاد رو دوباره برندارین فوت کنین بذارین سر جاش ،چیزی که یه بار افتاده کثیف شده آلوده س مریضتون میکنه
(1399/6/20 , 22:05) | [#] |
FAZi |
«زندگانی کرده ایم خان عمو، یک بار زندگانی کرده ایم و هیچ آدمی در این دنیا بیش از یکبار زندگانی نمی کند...زندگانی یک بار است در هر فصل. تو چه می پنداری، ستار؛ تو در باره زندگانی چه فکر می کنی؟»
?کلیدر
?محمود دولت آبادی
?کلیدر
?محمود دولت آبادی
(1399/6/20 , 22:05) | [#] |
FAZi |
هر کسی برای خودش مشکلات خودشو داره اما مقایسه مشکلاتی که مهاجرا دارن با مشکلایی که مردم ایران دارن دقیقا بر میگرده به این بیت که میگه:
مردم دریا کنار و مردم دروازه غار
هردو عریانند اما این کجا و ان كجا
مردم دریا کنار و مردم دروازه غار
هردو عریانند اما این کجا و ان كجا
(1399/6/20 , 22:06) | [#] |
FAZi |
(1399/6/21 , 22:08) | [#] |
FAZi |
گر مرا هیچ نباشد نه به دنیا نه به عقبی
چون تو دارم همه دارم دگرم هیچ نباید
سعدی
چون تو دارم همه دارم دگرم هیچ نباید