(1399/5/22 , 22:25) | [#] |
FAZi |
اگر نمیتونی بهش بگی روشکراش داری، برو همین الان بهش بگو «یه چیزایی هست که شاید ندونی» =))
FAZi |
یکی از مهمترین نشانه های " هوش عاطفی " بالای شما اینه که آدمها بتونن راحت و بدون واهمه و سانسور ، حرفای دلشون رو بهتون بگن و تو حرف زدن با شما احساس امنیت کنن ..
FAZi |
خوشبختی در آزادی انتخاب و کنترل انتخاب است. افرادی که در انتخاب آزادترند، احساس خوشحالی بیشتری هم دارند؛ اما این وقتی است که باور داشته باشند میتوانند نتیجه انتخاب خود را کنترل کنند.
? دهکده جهانی خوشبختی
? لئو بورمنز
? دهکده جهانی خوشبختی
? لئو بورمنز
(1399/5/22 , 22:26) | [#] |
FAZi |
ای خوش آن روز
که با یار سر و کارم بود
بی سخن
با نگهش فرصت گفتارم بود
آن که من بستهی زنجیری مویش بودم
وه ، چه خوش بود
که او نیز گرفتارم بود ...!
? سیمین بهبهانی
که با یار سر و کارم بود
بی سخن
با نگهش فرصت گفتارم بود
آن که من بستهی زنجیری مویش بودم
وه ، چه خوش بود
که او نیز گرفتارم بود ...!
? سیمین بهبهانی
(1399/5/22 , 22:26) | [#] |
FAZi |
درستش این بود که زندگی مثل پُروِ لباس بود، امتحان میکردیم و اونی که بیشتر بهمون میومد انتخاب میکردیم.
(1399/5/22 , 22:27) | [#] |
FAZi |
حقیقتا آدمیزاد گاهی از قویبودن خسته میشه. دلش میخواد با خیال راحت آسیب پذیر و ضعیف و طفلکی باشه و بدونه یه نفر هست که مراقبشه.
(1399/5/24 , 23:17) | [#] |
FAZi |
من اگه به تو مشورت میدم، اصلا بابت این نیست که از تو بیشتر میفهمم.
فقط بیشتر از تو اشتباه کردم.
فقط بیشتر از تو اشتباه کردم.
(1399/5/24 , 23:18) | [#] |
FAZi |
ﺑﺎﯾﺪ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻣﺤﺒﻮﺏ ﻫﻤﮕﺎﻥ ﺑﺎﺷﯿﺪ . ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺁﻟﻮﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﺎﺷﯿﺪ، ﺭﺳﯿﺪه، ﺁﺑﺪﺍﺭ، ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰه. ﺍﻣﺎ ﯾﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ، ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺁﻟﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ.
ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻔﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﺮﻏﻮﺑﺘﺮﯾﻦ ﺁﻟﻮ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺍﻣﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﻤﺎ ﺁﻟﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺣﺎﻻ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻮﺯ ﺑﺸﻮﯾﺪ، ﺍﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻣﻮﺯ ﺑﺸﻮﯾﺪ، ﻫﻤﯿﺸﻪ ﯾﮏ ﻣﻮﺯ ﺩﺭﺟﻪ ﺩﻭﻡ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺑﻮﺩ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺁﻟﻮﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﺎﻗﯽ ﺑﻤﺎﻧﯿﺪ ...
? زندﮔﯽ، ﻋﺸﻖ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﯿﭻ
? لئو ﺑﻮﺳﮑﺎﻟﯿﺎ
ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻔﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﺮﻏﻮﺑﺘﺮﯾﻦ ﺁﻟﻮ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺍﻣﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﻤﺎ ﺁﻟﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﺣﺎﻻ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻮﺯ ﺑﺸﻮﯾﺪ، ﺍﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻣﻮﺯ ﺑﺸﻮﯾﺪ، ﻫﻤﯿﺸﻪ ﯾﮏ ﻣﻮﺯ ﺩﺭﺟﻪ ﺩﻭﻡ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺑﻮﺩ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺁﻟﻮﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﺎﻗﯽ ﺑﻤﺎﻧﯿﺪ ...
? زندﮔﯽ، ﻋﺸﻖ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﯿﭻ
? لئو ﺑﻮﺳﮑﺎﻟﯿﺎ
(1399/5/24 , 23:19) | [#] |
FAZi |
هر انسان آنگاه می تواند به رشد واقعی برسد که یک نفر را با تمام وجود و از صمیم قلب دوست داشته باشد.
?دزیره
?دزیره
(1399/5/24 , 23:20) | [#] |
FAZi |
تصورم این بود که بدترین چیز در زندگی تنهایی است. اما دریافتم که بدترین چیز در زندگی حضور در کنار کسانی است که تو را تنهاتر میکنند...
(1399/5/24 , 23:20) | [#] |
FAZi |
همه ی ما متفاوتیم...
زندگی هرچقدر هم که بد به نظر برسه،
همیشه کاری هست که بشه انجام داد و توش موفق بود!
تا زمانی که زندگی هست امید هم هست...
زندگی هرچقدر هم که بد به نظر برسه،
همیشه کاری هست که بشه انجام داد و توش موفق بود!
تا زمانی که زندگی هست امید هم هست...
(1399/5/24 , 23:21) | [#] |
FAZi |
بعضی رفاقتها هم ربطی به سال و عدد دوستی نداره. یهو عمیق میشه و میاد یه جایی از زندگیت میشینه. و فقط حس حسرت اینکه چرا زودتر کشفشون نکردم برات میمونه. خاصه اینکه رفتنی باشن.
FAZi |
یه دردهایی هست که هیچ وقت واسه آدم عادی نمیشن.
فقط کمرنگ میشن و هر چند وقت یک بار، با یک عکس، با بوی عطر، حتی با یک کلمه، جوری زنده میشن که انگار هیچ وقت از یادت نرفته بودن.
فقط کمرنگ میشن و هر چند وقت یک بار، با یک عکس، با بوی عطر، حتی با یک کلمه، جوری زنده میشن که انگار هیچ وقت از یادت نرفته بودن.
FAZi |
چطور میتوانم به دیگران بقبولانم که فاصله ربطی به مسافت ندارد، که دلخوشیهای کوچک بسیاری هستند که میتوانند جهان پرتلاطم و آشفته مرا به جهان آرام و امن تو نزدیک کنند، که برای هم نفس بودن نیازی به هم سقف بودن نیست. که عشق اگر اراده کنیم هیچ چیز دور از دسترسی نیست. که بر خلاف قصههای غمانگیز کتابهای کودکیمان، اینبار زیر آسمان کبود یکی بود ... آن دیگری هم بود ...
? راس ساعت هیچ
? نیکی فیروزکوهی
? راس ساعت هیچ
? نیکی فیروزکوهی
(1399/5/24 , 23:22) | [#] |
FAZi |
قبول داریید..!
وقتی شما شاد هستید از موسیقی لذت می برید؛
وقتی ناراحت هستید ترانه براتون مفهوم داره ...!
وقتی شما شاد هستید از موسیقی لذت می برید؛
وقتی ناراحت هستید ترانه براتون مفهوم داره ...!