(1399/4/2 , 22:16) | [#] |
FAZi |
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم؛ چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردنِ دیگران بر باد رفتهاند.
? هنر عشق ورزیدن
? اریك فروم
? هنر عشق ورزیدن
? اریك فروم
(1399/4/2 , 22:17) | [#] |
FAZi |
من فقط کمی خسته ام ...
بعضی مواقع فکر میکنم اونقدر دارم برایِ زندگی میجنگم ،
که وقتی برای زندگی کردن ندارم ...!
بعضی مواقع فکر میکنم اونقدر دارم برایِ زندگی میجنگم ،
که وقتی برای زندگی کردن ندارم ...!
(1399/4/2 , 22:17) | [#] |
FAZi |
حفرههای زندگیات همیشگیاند. تو باید در اطرافش رشد کنی، مثل ریشههای درخت که از اطراف بیرون میزنند، باید خودت را از لابهلای شیارها بیرون بکشی...
? پائولا هاوکینز
? دختری در قطار
? پائولا هاوکینز
? دختری در قطار
(1399/4/2 , 22:18) | [#] |
FAZi |
حوصلهی هیچکس را ندارم، بالاخره آدم روزی به اینجای زندگی هم میرسد...
انگار خدا خواسته از کالبد تکرار بیرونم بکشد، فیلتر فریبندهی احساسات را از روی چهرهی سادهی آدمها برداشته و گفته "این تو و این حقیقت آدمها"... من اینروزها دارم آدمها را بدون فیلتر میبینم، کاملا صاف و حقیقی و بدون نقاب... اگر دوستشان دارم پشتش هزار و یک منطق نهفته و اگر نمیخواهم حتی ببینمشان برایش دلیل دارم.
این مدت به آدمهایی علاقمند شدهام که تا این لحظه نمیدیدمشان و از آدمهایی دل کندهام که تا قبل از این از آنها بت ساختهبودم.
منطق است دیگر! از یک جایی به بعد سر میرسد و بزرگت میکند، نقاب از چهرهها برمیدارد، ابر احساسات را کنار میزند و خورشیدهای حقیقت را بیرون میکشد. درستش هم همین است، آدم باید از یک جایی به بعد واقعبین باشد و بفهمد با عینک احساسات که به استقبال اتفاقات و آدمها برود؛ همه چیز زیباست، آدمها خنجر به دست و با نفرت، مقابلش میایستند و او بر لبهایشان مهر میبیند و در دستانشان عشق!
باید با قساوتِ تمام، این عینک خوشبینی را از مقابل دیدگانش بردارد و از یک جایی به بعد, عاقلانه دوست بدارد و عاقلانه زندگی کند....
? نرگس صرافیان طوفان
انگار خدا خواسته از کالبد تکرار بیرونم بکشد، فیلتر فریبندهی احساسات را از روی چهرهی سادهی آدمها برداشته و گفته "این تو و این حقیقت آدمها"... من اینروزها دارم آدمها را بدون فیلتر میبینم، کاملا صاف و حقیقی و بدون نقاب... اگر دوستشان دارم پشتش هزار و یک منطق نهفته و اگر نمیخواهم حتی ببینمشان برایش دلیل دارم.
این مدت به آدمهایی علاقمند شدهام که تا این لحظه نمیدیدمشان و از آدمهایی دل کندهام که تا قبل از این از آنها بت ساختهبودم.
منطق است دیگر! از یک جایی به بعد سر میرسد و بزرگت میکند، نقاب از چهرهها برمیدارد، ابر احساسات را کنار میزند و خورشیدهای حقیقت را بیرون میکشد. درستش هم همین است، آدم باید از یک جایی به بعد واقعبین باشد و بفهمد با عینک احساسات که به استقبال اتفاقات و آدمها برود؛ همه چیز زیباست، آدمها خنجر به دست و با نفرت، مقابلش میایستند و او بر لبهایشان مهر میبیند و در دستانشان عشق!
باید با قساوتِ تمام، این عینک خوشبینی را از مقابل دیدگانش بردارد و از یک جایی به بعد, عاقلانه دوست بدارد و عاقلانه زندگی کند....
? نرگس صرافیان طوفان
(1399/4/4 , 22:44) | [#] |
FAZi |
اينقدر بدم مياد با يكي بحث ميكنم يهو ميگه باشه تو راست ميگي حق با توعه، بابا داريم حرف ميزنيم، عقده تاييد شدن كه ندارم ))
(1399/4/4 , 22:44) | [#] |
FAZi |
قانون پایستگی حماقت میگه اعتماد ما به دیگران از بین نمیره فقط از یک نفر به نفر بعدی منتقل میشه
(1399/4/4 , 22:45) | [#] |
FAZi |
من جز اون دسته از آدمام که
اگه کسی "دورم" رو خط بکشه،
من "روی" خودش و تمام خاطراتش خط میکشم!
اگه کسی "دورم" رو خط بکشه،
من "روی" خودش و تمام خاطراتش خط میکشم!
(1399/4/4 , 22:45) | [#] |
FAZi |
قطعا نگه داشتنِ حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صد بار گفتنِ دوستت دارم بهتره..!!
(1399/4/4 , 22:46) | [#] |
FAZi |
میدانم هیچ چیز مثل اندوه، روح را تصفیه نمی کند و الماس عاطفه را صیقل نمی دهد؛ اما میدان دادن به آن را نیز هرگز نمیپذیرم؛ چرا که غم حریص است و بیشتر خواه و مرز ناپذیر...
هر قدر که به غم میدان بدهی، میدان میطلبد، و باز هم بیشتر، و بیشتر...
هر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد میکشد، سلطه میطلبد، و له میکند...
غم، هرگز عقب نمینشیند مگر آن که به عقب برانیاش، نمیگریزد مگر آن که بگریزانی اش، آرام نمیگیرد مگر آن که بیرحمانه سر کوبش کنی...
?نادر ابراهیمی
?چهل نامه کوتاه به همسرم
هر قدر که به غم میدان بدهی، میدان میطلبد، و باز هم بیشتر، و بیشتر...
هر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد میکشد، سلطه میطلبد، و له میکند...
غم، هرگز عقب نمینشیند مگر آن که به عقب برانیاش، نمیگریزد مگر آن که بگریزانی اش، آرام نمیگیرد مگر آن که بیرحمانه سر کوبش کنی...
?نادر ابراهیمی
?چهل نامه کوتاه به همسرم
(1399/4/4 , 22:47) | [#] |
FAZi |
یکی از پندھایی که میتونم در اختیارتون بزارم اینه که،
ھمیشه جوری کار کنید که بقیه کار نکردنتون رو ترجیح بدن..
(1399/4/4 , 22:47) | [#] |
FAZi |
دغدغه و مشکلات کسی رو مسخره نکنید. مشکلات هیچکس چرت نیست، یا ازش گذر کردین یا هنوز به اون سطح مشکل و دغدغه نرسیدین =)))
(1399/4/4 , 22:48) | [#] |
FAZi |
اینجا رو فراموش کن
برو دنبال قلبت،
ما فقط یه بار زندگی میکنیم.
تو باید رویاهات رو زندگی کنی،
هیچکس دیگهای قرار نیست این کارو واست انجام بده.
? دريا و سكوت
? پیتر کانینگهام
برو دنبال قلبت،
ما فقط یه بار زندگی میکنیم.
تو باید رویاهات رو زندگی کنی،
هیچکس دیگهای قرار نیست این کارو واست انجام بده.
? دريا و سكوت
? پیتر کانینگهام
FAZi |
سخته با آدم بیشعور هم صحبت شدن!
ازون سخت تر اینکه،مجبور شی مدام با خودت تکرار کنی؛
«تو که میدونی اخلاقش اینطوره...بیخیال...»
روح آدم فرسوده میشه...!
ازون سخت تر اینکه،مجبور شی مدام با خودت تکرار کنی؛
«تو که میدونی اخلاقش اینطوره...بیخیال...»
روح آدم فرسوده میشه...!
FAZi |
ای آیه مکرر آرامش
میخواهمت هنوز آری هنوز هم
دریای آرزویت
در این دل شکستهٔ من موج میزند
راهی
به دل بجو...
میخواهمت هنوز آری هنوز هم
دریای آرزویت
در این دل شکستهٔ من موج میزند
راهی
به دل بجو...
(1399/4/4 , 22:49) | [#] |
kakojavad desert |
# FAZi (24.06.2020 / 18:17)
خخخ این خودتی
خخخ این خودتی