آخرین فعالیت
❤ ΡAイOGみ ❤ فاصله گذاری هوشمند فقط فاصله ی بین من و آرزوهام
آدم کسیو که دوست داره
فراموش نمیکنه...!
فقط عادت میکنه به اینکه
دیگه نمیتونه کنارش باشه...
چقد ما گفتیم نه بابا فلانی اینجوری نیست، و فلانی چقدر اینجوری بود
اولين تأثير فقر، كشتن فكر است يعنى اگر شما به اندازهى كافى براى حيات پول نداشته باشيد بردهٔ بى اختيار پول خواهيد بود، همان شرايطى كه طبقهٔ متوسط به آن "گذران زندگى" میگويند.
?جورج اورول
جوکر :چرا باید به خاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟
اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچ وقت ازم معذرت نخواست
عبادت ١٠ جز است
٩ جز گريختن از خلق است و يك جز خاموشي
?عطار
بای بای
پرتقالی
یه قانون هس که میگه؛
برای موضوعی که ۵ سال آینده که دیگه برات اهمیتی نداره بیشتر از ۵ دیقه براش ناراحت نباش
همیشه وقتی با کسی شوخی میکنم منظور دارم اما اونکه میرینه به من چیزی تو دلش نیس:|
تنهاترین حالت آدم اون لحظهست که خودش به خودش میگه اشکال نداره درست میشه!
ای بابا اشکال نداره درست میشه
تنهایی بزرگت میکنه
اونقدر بزرگ که شاید دیگه هیچوقت تو زندگی هیچکس جا نشی!
هر موضوعی رو که گفتم خدانکنه
دارم فول اچ دی تماشا میکنم...
هراکلیتوس به این موضوع اشاره داشت که جهان همیشه محل اضداد است. اگر هیچ وقت بیمار نمی شدیم نمی توانستیم مفهوم سلامتی را درک کنیم. اگر هیچ وقت گرسنه نمی شدیم نمی توانستیم از سیر شدن لذت ببریم. اگر هیچ وقت جنگ نبود ارزش صلح و آرامش را نمی دانستیم و اگر هیچ وقت زمستان نمی شد نمی توانستیم بهار را درک کنیم.
هراکلیتوس عقیده داشت خیر و شر در نظام هستی ضروری است. اگر تعامل دائمی اضداد وجود نداشته باشد جهان نابود خواهد شد.
? یاستین گوردر
? دنیای سوفی
همیشه دوس داشتم توی حرفام از "دوست ندارم دربارهش حرف بزنم" استفاده کنم ولی همیشههههه با هیجان سیر تا پیاز حرفمو گفتم
فشاری که تو قرنطینه رو گوشیها هست تو المپیک رو کتف آقای تختی نبود
چه حکمتیست که از آغاز
نگاه من به سرانجام است ؟
ولی اونی توی زندگی برنده است که چشم و گوششو روی تمام حرفا و مزخرفاتی که دربارش میگن ببنده و فقط به هدفش فکر کنه و راهشو ادامه بده...تهش میدونی چیه؟؟ وقتی به هدفت میرسی انگار یه سیلی محکم زدی توو دهن همه اونایی که حرف مفت میزدن?♀️
در کل: 14557
دانلود تاپیکرفتن به انجمن
New at the top