آخرین فعالیت
❤ ΡAイOGみ ❤ چ تفاوت سنی بدی دارن
ای بابا
فایل:
(99.19 кб.)
دانلود ها: 33 بار
یادم رفت
در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا میخورد و میتراشد - این دردها را نمیشود بکسی اظهار کرد، چون عموماً عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و اعتقادات خودشان سعی میکنند که با لبخند شکاک و تمسخرآمیز تلقی بکنند...
یکی دیگه از قوانین زندگی اینکه زیاد مثل پروانه دور کسی بچرخی میگیره خشکت میکنه میزاره لای دفتر خاطراتش
به آدما به اندازه شعورشون اعتماد کن
نه شعارشون
سرنوشت پلیه که تو ساختی به سمت کسی که دوستش داری!
من عصبانى نميشم فاصله ميگيرم
یه نوع لبخند شیرین داریم، اونم وقتیه که با یه نفر که خیلی دوستش داری، چت میکنی و خنده روی لب هات میاد...
الان جوری شده میخوای بری با یکی درد و دل کنی، میبینی یه ساعت پای درد و دل طرف مقابل نشستی
:///
مرا چون تا قیامت یار اینست
خراب و مست باشم کار اینست
?مولانا
عاشق اون روزاییم که هوا غرق بارونه
منو تو با ی چتر باز میزنیم بیرون از خونه
#باران-عشق
کاش قبل از هر حرکتی یه « که چی؟ » از خودتون بپرسید، اگه جواب عاقلانه ای براش پیدا کردید اونوقت انجامش بدین
وقتی تو کنارمی آرومم
من فقط به عشق تو محکومم
وقتی به عشق آری میگوییم، در حقیقت به رنج هم خوشآمد گفتهایم. لای این در را که باز کنی، رنج هم همراه با عشق به درون قلبت میخزد.
مولانا میگوید باید «دشمنِ خود شدن، تا دوست روی نماید.» مولانا درست میگوید، متاسفانه.
? حسین وحدانی
ولی من میگم اینکه ما بیشترحرفامونو قورت میدیم و به زبون نمیاریم، یه سبک زندگی نیست، یه سبک مردنه، بیصدا جون کندنه!
دایی مش اکبر راست میگفت؛
عشق درمان است. درد را می کُشد و سرِ غصه را می بُرد. جوری که اشک عاشق شور نیست، شیرین است. روی زخم که میریزد، گز نمیزند. مورمور نمیکند. اصلاً همین که یکی انتظارت را میکِشد، مزهی خونِ توی گلو را شبیه سکنجبین میکند.
? قلب نارنجی فرشته
در کل: 14557
دانلود تاپیکرفتن به انجمن
New at the top