آخرین فعالیت
❤ ΡAイOGみ ❤ 1
1
1
| kakojavad desert |
قلف
کاش دنیا جور بهتری بَـــــد بود .....
عمرم به سه جور دلتنگی گذشت : دلتتگم و نمیتونم ببینمت، دلتنگم و نباید ببینمت، دلتنگم و نمیخوام ببینمت...
یاد بگیر تا تشخیص بدی چه کسی لیاقت یک توضیح، چه کسی لیاقت فقط یک پاسخ و چه کسی مطلقاً لیاقت هیچیو نداره...
بیا ببین... با خیال تو دوباره گرفتم جون
همه حرفایی که ...عاشقا بهم میگنو یاد گرفتم خوب...
تا درطلب گوهر کانی، کانی
تا در هوس لقمهی نانی، نانی
اين نکتهی رمز اگر بدانی، دانی
هر چيز که در جستن آنی، آنی
?مولانا
فلسفه نامگذاری روز ولنتاين :
«ولنتاين» نام كشيشی بوده كه مخفيانه عقد سربازان رومی را با دختران محبوبشان جاری می كرد، زيرا فرمانروای روم بنام كلوديس دوم، بر اين باور بوده كه سربازی در جنگ خوب خواهد جنگيد كه مجرد باشد.
كلوديوس به قدری سنگدل بود كه هيچكس جرأت كمک به ازدواج سربازان را نداشت.
ولی كشيشی به نام ولنتاين، مخفيانه عقد سربازان رومی رو با دختران محبوبشان جاری می كرد. كلوديوس دوم از اين جريان خبردار شده و دستور میدهد كه ولنتاين را به زندان انداخته و به جرم جاری كردن عقد او را اعدام كنند.
از آن زمان در كشور های غربی روز 14 فوريه را روز ولنتاين (روز عشاق يا روز عشق ورزی) نامیده و آن روز را جشن می گيرند.
روز عشاق مبارک♥️
جلبه
بعضی وقتا مهمتر از حرفایی که میزنی، حرفایی هستن که بهشون فکر میکنی
من همیشه دوست دار یک زندگیِ عجیب و پر حادثه بودهام، شاید خنده ات بگیرد اگر بگویم من دلم می خواهد پیاده دور دنیا بگردم! من دلم می خواهد توی خیابانها مثل بچهها برقصم، بخندم، فریاد بزنم! من دلم می خواهد کاری کنم که نقضِ قانون باشد. شاید بگویی طبیعتِ متمایل به گناهی دارم ولی اینطور نیست. من از این که کاری عجیب بکنم لذت میبرم!
?فروغ فرخزاد
?اولین تپشهای عاشقانه قلبم
در کل: 14557
دانلود تاپیکرفتن به انجمن
New at the top