صبح بخیر، مهمان صبح

آخرین فعالیت

انجمن » مباحث مربوط به سایت » فعالیت های عمومی سایت
جستجو
  اطلاعیه پایان فعالیت سایت
<< 1 2
(1405/6/8 , 12:06)[#]
 𝓟𝓔𝓨𝓜𝓐𝓝 
تنهاترین
اها خوبه توضیح دادی، منم میتونم یه پیشنهاد بدم البته شاید بعضی از دوستان پیشنهاد منو نپسندن، پیشنهاد من اینه همه ما اینجا یه خانواده هستیم پس اینجا مال هممونه اگه بچه ها هم موافقن همه باهم واسه سرپا نگه داشتن اینجا کمک کنیم و واسه اجاره هاست و غیره همه بتهم باشیم اینجوری هم رقمش تقسیم و ناچیز میشه هم فشار به یه نفر نمیاد
(1405/6/8 , 15:20)[#]
Alireza.M Alireza.M 
《Admin》
# 𝓟𝓔𝓨𝓜𝓐𝓝 (30.08.2026 / 08:36)
اها خوبه توضیح دادی، منم میتونم یه پیشنهاد بدم البته شاید بعضی از دوستان پیشنهاد منو نپسندن، پیشنهاد من اینه همه ما اینجا یه خانواده هستیم پس اینجا مال هممونه اگه بچه ها هم موافقن همه باهم واسه سرپا ن
اینم راهیه ولی کماکان من نمیخوام دیگه اینجا مسئولیتی جز پشتیبانی در مواقع ضروری داشته باشم چون تمرکزم رو میگیره .. اگر بچه ها بخوان میتونن موضوع مالی رو کمک کنن ولی هنوز ترجیح میدم مدیریت رو هم بسپارم ب یک نفر دیگه
فعلا بزار ببینیم حالتی که یک نفر هم مدیریت هم اجاره رو بر عهده بگیره به نتیجه میرسه یا نه
(1405/6/8 , 22:40)[#]
**nafasi** **nafasi** 
•نیست در این دل ، دیگر شوق جوانی..

(1405/6/10 , 10:39)[#]
 محمدی 
حالا چی میشه ...
(دیروز, 21:06)[#]
Alireza.M Alireza.M 
《Admin》
درود مجدد
خب دوستان قضیه ازین قراره که فعالیت سایت برای 6 ماه دیگه تمدید شد بنابراین فعلا هستیم
جواد عزیز یا همون kakojavad که از دوستان و کاربران قدیمی هم هست قبول زحمت کرده و هزینه اجاره 6 ماه آینده رو پرداخت کرده
با اینکه و من اصرار داشتم ولی قبول نکرد که مدیریت رو هم داشته باشه و خواست فقط قسمت مالی رو برعهده بگیره، بقولی حامی مالی سایت شد😁

با این حساب احتمالا من خودم برای چند نفری که میشناسم و میدونم کم و بیش آنلاین میشن دسترسی های مدیریتی رو فعال میکنم فکر کنم کافیه چون کاربر زیادی هم نداریم
خودم هم هستم اما همونطور که گفتم زیاد وقت نمیزارم شاید ماهی یکی دوبار چک کنم، اگر پیامی بدید ممکنه زود جواب نگیرید
احتمالا کاربری های جدید دیگه یا فعال نمیشن یا با تاخیر فعال میشن، رمز عبور جدید لازم داشتید به افرادی که بزودی مدیر میشن پیام بدید .. در کل بچه های خوبی باشید دیگه بدون حاشیه این مدت رو هم پیش بریم😁
(دیروز, 21:27)[#]
**nafasi** **nafasi** 
•نیست در این دل ، دیگر شوق جوانی..
😁

میسی از خودت و جواتی 😁

ویرایش شد **nafasi** (دیروز, 21:27) [1]
  در کل: 26
<< 1 2

فیلتر بر اساس نویسنده ی پست
دانلود تاپیک

رفتن به انجمن

New at the top