| (1405/6/1 , 10:55) | [#] |
| Alireza.M 《Admin》 |
سلام و وقت بخیر دوستان
بعد از حدود 7 یا 8 سال، حالا شاید زمانش رسیده که بست کلاب به فعالیتش پایان بده. چند دلیل داره که شاید توی پست مربوطه در انجمن توضیح بدم ولی در کل فکر میکنم منطقی هست.
وبسایت تا حدود یک ماه بعد، در واقعی کمی بیشتر از یک ماه فعال هست. تو این مدت سعی میکنم ی سیستمی درست کنم که اگر کسی خواست بتونه از بخشی مثل پیامهای شخصی بکاپ بگیره
در ضمن اگر کسی تمایل داشت مالکیت و مدیریت سایت رو بر عهده بگیره و ادامه بده من مشکلی ندارم و میتونم مدیریت رو انتقال بدم طبیعتا شرایط خودشو داره که اگر کسی جدی بود براش توضیح میدم
بعد از حدود 7 یا 8 سال، حالا شاید زمانش رسیده که بست کلاب به فعالیتش پایان بده. چند دلیل داره که شاید توی پست مربوطه در انجمن توضیح بدم ولی در کل فکر میکنم منطقی هست.
وبسایت تا حدود یک ماه بعد، در واقعی کمی بیشتر از یک ماه فعال هست. تو این مدت سعی میکنم ی سیستمی درست کنم که اگر کسی خواست بتونه از بخشی مثل پیامهای شخصی بکاپ بگیره
در ضمن اگر کسی تمایل داشت مالکیت و مدیریت سایت رو بر عهده بگیره و ادامه بده من مشکلی ندارم و میتونم مدیریت رو انتقال بدم طبیعتا شرایط خودشو داره که اگر کسی جدی بود براش توضیح میدم
| (1405/6/1 , 17:38) | [#] |
| ماهپری |
چه بد چندسال خاطره داشتیم دوست داشتم اینجا رو دوستامون هستن ولی باز هم ازت ممنونم علی بابت زحماتی که این سالها کشیدی هر چی خیره دلم برا همتون تنگ میشه موفق باشین تو زندگی هاتون
| (دیروز, 09:51) | [#] |
| Alireza.M 《Admin》 |
# ماهپری (23.08.2026 / 14:08)
چه بد چندسال خاطره داشتیم دوست داشتم اینجا رو دوستامون هستن ولی باز هم ازت ممنونم علی بابت زحماتی که این سالها کشیدی هر چی خیره دلم برا همتون تنگ میشه موفق باشین تو زندگی هاتونممنونم گل
حالا یجوری خدافظی نکن که انگار دیگه همدیگه رو نمیبینیم 😁
شاید ی گروه تلگرامی چیزی بزنیم که ی راه ارتباطی باشه
چه بد چندسال خاطره داشتیم دوست داشتم اینجا رو دوستامون هستن ولی باز هم ازت ممنونم علی بابت زحماتی که این سالها کشیدی هر چی خیره دلم برا همتون تنگ میشه موفق باشین تو زندگی هاتونممنونم گل
حالا یجوری خدافظی نکن که انگار دیگه همدیگه رو نمیبینیم 😁
شاید ی گروه تلگرامی چیزی بزنیم که ی راه ارتباطی باشه
| (دیروز, 10:12) | [#] |
| ماهپری |
Alireza.M, خواهش میکنم اره موافقم یک گروه تلگرامی درست میگی خب یکجور نوشتی فکر کردم دیگه نمبینمتون به هرحال ده سال بیشتر اینجا هستیم
دانلود تاپیکNew at the top

خانه
در کل : 0 عضو / 2 مهمان