(1402/9/20 , 19:06) | [#] |
?زیبای وحشی ? انتقام قادسيه را خواهیم گرفت |
# ☆گل شب بو♡ (08.12.2023 / 09:27)
ماهپریکپک تو که وپکا لاشخور20 ببخشید چکاوک20بودی
ماهپریکپک تو که وپکا لاشخور20 ببخشید چکاوک20بودی
(1402/9/20 , 19:17) | [#] |
یادش به شر سهراب مدیر سایت صدف و ميگم خخخ
يه جوري نمودمش هکش کردم دامنه سایت صدف هم برداشتم مهدی سازنده سایت سهراب و عین انگل انداخت بیرون
وقتی سهراب از امپراطوری لاشی بازی در صدف به زمین خورد دامنه رو به صدف برگرداندم
آهای خره فقط برای تو بود و اون آبجي بيشعورم بهاره البته هيوا هم آبجيم بود باعت شد وحشی بشم داغش کنم
لاشی تیم ملی بود ناموسا
البته ناگفته نماند مهدی و بهاره هم کمکم کردند.
خاستم تا ابد صدف و حذف کنم توی وپکا بهاره اومد گفت داداشي لطفا یکم آروم باش خیلی وحشی شدی ولش کن ديگه يه گوهی خورد و تاوانش هم داد اینگونه بود خر شدم صدف و دوباره به وپکا برگرداندم
ویرایش شد ?زیبای وحشی ? (1402/9/20 , 19:25) [1]
يه جوري نمودمش هکش کردم دامنه سایت صدف هم برداشتم مهدی سازنده سایت سهراب و عین انگل انداخت بیرون
وقتی سهراب از امپراطوری لاشی بازی در صدف به زمین خورد دامنه رو به صدف برگرداندم
آهای خره فقط برای تو بود و اون آبجي بيشعورم بهاره البته هيوا هم آبجيم بود باعت شد وحشی بشم داغش کنم
لاشی تیم ملی بود ناموسا
البته ناگفته نماند مهدی و بهاره هم کمکم کردند.
خاستم تا ابد صدف و حذف کنم توی وپکا بهاره اومد گفت داداشي لطفا یکم آروم باش خیلی وحشی شدی ولش کن ديگه يه گوهی خورد و تاوانش هم داد اینگونه بود خر شدم صدف و دوباره به وپکا برگرداندم
ویرایش شد ?زیبای وحشی ? (1402/9/20 , 19:25) [1]
(1402/9/20 , 19:28) | [#] |
مآه مآه تاریکی شب ، با نورت روشن🌙 |
# ?زیبای وحشی ? (11.12.2023 / 15:47)
وقتی سهراب از امپراطوری لاشی بازی در صدف به زمین خ
وقتی سهراب از امپراطوری لاشی بازی در صدف به زمین خ
(1402/9/20 , 19:45) | [#] |
# مآه (11.12.2023 / 15:58)
جدی ميگم بانو. بیشتر بچه های قدیمی این موضوع رو میدانند. وحشی باعث شد سهراب و حرمسرایش بچا رفت.
ببین بانو من در مجازی خیلی تابلو هستم یعنی اگر 100تا دوست داشته باشم 500تا دشمن دارم. دلیلش هم رفتارها و تفکرات خاص منه خاص بودن همیشه معنیش خوب نیست سوء تفاهم نشه.
مثلا من در سایتهای وپکا 10سال پیش وارد شدم با همین اکانت زیبای وحشی کد ملی من بود. حالا عقاید من که هویت من شد در مجازی یکیش این بود. رعایت اخلاق در دنیای نامردي. من از بازی با روح و روان دختران به بهانه دوستی به شدت مخالف بودم این موضوع معنیش این نبود که دوستی و عشق و عاشق در مجازی از دید من بد باشد.نه فقط من با لاشیها پسرانی که با روح و روان بیشتر دختران این سايتها بازی میکردند که باعث کثافتکاریهای بعدی میشد میجنگیدم. وحشی بودم ديگه اسمم با خودم بود.البته دلایلی دیگری هم داشتم برای جنگيدن در فضای مجازی یکیش و گفتم.
اینگونه بود که بیشتر آمار اکانت های مذکر و معروف وپکا (سايتهای قدیم)با من دشمن شدند.
باران هم همین گونه هک کردم یعنی ادمين اصلی سایت هک شد دامنش و برداشتم سايتو بستم میلاد به گوه خوری افتاد و منت سرش گذاشتم سايتشو به خودش فروختم
البته هیچ پولی من برنداشتم تقسیمش کردم بین سایبریهای این کار بزرگ
میلاد هم لاشی بود.
تعریف لاشی از دید زیبای وحشی=کسی که با دروغ و ترفند با روح و روان دختران ساده لو بازی کند و باعث نابوديشان شود
جدی ميگم بانو. بیشتر بچه های قدیمی این موضوع رو میدانند. وحشی باعث شد سهراب و حرمسرایش بچا رفت.
ببین بانو من در مجازی خیلی تابلو هستم یعنی اگر 100تا دوست داشته باشم 500تا دشمن دارم. دلیلش هم رفتارها و تفکرات خاص منه خاص بودن همیشه معنیش خوب نیست سوء تفاهم نشه.
مثلا من در سایتهای وپکا 10سال پیش وارد شدم با همین اکانت زیبای وحشی کد ملی من بود. حالا عقاید من که هویت من شد در مجازی یکیش این بود. رعایت اخلاق در دنیای نامردي. من از بازی با روح و روان دختران به بهانه دوستی به شدت مخالف بودم این موضوع معنیش این نبود که دوستی و عشق و عاشق در مجازی از دید من بد باشد.نه فقط من با لاشیها پسرانی که با روح و روان بیشتر دختران این سايتها بازی میکردند که باعث کثافتکاریهای بعدی میشد میجنگیدم. وحشی بودم ديگه اسمم با خودم بود.البته دلایلی دیگری هم داشتم برای جنگيدن در فضای مجازی یکیش و گفتم.
اینگونه بود که بیشتر آمار اکانت های مذکر و معروف وپکا (سايتهای قدیم)با من دشمن شدند.
باران هم همین گونه هک کردم یعنی ادمين اصلی سایت هک شد دامنش و برداشتم سايتو بستم میلاد به گوه خوری افتاد و منت سرش گذاشتم سايتشو به خودش فروختم
البته هیچ پولی من برنداشتم تقسیمش کردم بین سایبریهای این کار بزرگ
میلاد هم لاشی بود.
تعریف لاشی از دید زیبای وحشی=کسی که با دروغ و ترفند با روح و روان دختران ساده لو بازی کند و باعث نابوديشان شود
(1402/9/20 , 20:18) | [#] |
حالا که آمار دو راس لاشی مجازی را با ذکر نام و نشان جار زدم ناجوانمردانه است نامی از مردان با خلاق مجازی برده نشود. هیچکس اندازه من اخلاق و رفتار کاربران سايتهای وپکا را اندازه من ندارد. چون اطلاعات من هم از طرف دوستانم بود با سند و مدرک و هم اکانتها دخترانه زیادی داشتم که خوب با این اکانتها بین شل تبانان میگشتم و لاشی رویت میکردم. تازه اکانت خیلیها هم داشتم. پس با این توصیف هیچکس اندازه من اطلاعات در این مورد نداره در چترومهای وپکا.
Ramin8
کاکو شيرازى
عرفان5
رامین بی باک
ابوذر آریا بکس
حبیب آریا بکس
رامین مدیر صدف
تا حدودی عرفان هکر
آریا وحدانی
فرزاد مدیر اصلی کافه
یک مدیر سایت کافه داشت اکانتش یادم نیست اما اسمش محمد بود اونم لاشی نبود سارا20فقط عاشق محمد شد.
فعلا همينا يادمه یادم بیاد بازم از این بزرگان یاد خواهم کرد
ویرایش شد ?زیبای وحشی ? (1402/9/20 , 20:24) [4]
Ramin8
کاکو شيرازى
عرفان5
رامین بی باک
ابوذر آریا بکس
حبیب آریا بکس
رامین مدیر صدف
تا حدودی عرفان هکر
آریا وحدانی
فرزاد مدیر اصلی کافه
یک مدیر سایت کافه داشت اکانتش یادم نیست اما اسمش محمد بود اونم لاشی نبود سارا20فقط عاشق محمد شد.
فعلا همينا يادمه یادم بیاد بازم از این بزرگان یاد خواهم کرد
ویرایش شد ?زیبای وحشی ? (1402/9/20 , 20:24) [4]
(1402/9/20 , 21:39) | [#] |
☆گل شب بو♡ |
?زیبای وحشی ?, من دوسیب ماهپری بودم اون یوزر صدف وبارانم بودحدت بدون بااین ادبیات اسم من نگو
(1402/9/20 , 21:47) | [#] |
اسمت الان لاشخوره؟؟
یا چکاوک؟؟
یا مریم؟؟
جنبت تو حلقم اولین کسی که منو در وپکا شامپانزه دمنفش خطاب کرد تو بودی جنبمو که دیدی؟؟ با خنده جوابتو دادم ناراحتم هم نشدم.
راست میگند باید طبق جنبه مخاطبت باید باهاش برخورد کنی.
از لیست مخاطبانم حذف شدی ديگه جوابت هم نميدم چون در حد من نیستی
یا چکاوک؟؟
یا مریم؟؟
جنبت تو حلقم اولین کسی که منو در وپکا شامپانزه دمنفش خطاب کرد تو بودی جنبمو که دیدی؟؟ با خنده جوابتو دادم ناراحتم هم نشدم.
راست میگند باید طبق جنبه مخاطبت باید باهاش برخورد کنی.
از لیست مخاطبانم حذف شدی ديگه جوابت هم نميدم چون در حد من نیستی
(1402/9/20 , 21:57) | [#] |
# ?زیبای وحشی ? (11.12.2023 / 16:15)
ببین بانو من در مجازی خیلی تابلو هستم یعنی اگر 100تا دوست داشته باشم 500تا دشمن دارم. دلیلش هم رفتارهاقا اریا میلاد کی هست .
این سایت نبودم مشخصه از هوش بالایی برخوردار هستی
ببین بانو من در مجازی خیلی تابلو هستم یعنی اگر 100تا دوست داشته باشم 500تا دشمن دارم. دلیلش هم رفتارهاقا اریا میلاد کی هست .
این سایت نبودم مشخصه از هوش بالایی برخوردار هستی
(1402/9/20 , 22:00) | [#] |
میلاد ادمين اصلی سایت باران بود اکانتش دیسلاو بود. مهسا ميگه چند روزی هم اینجا اومده اما تا الان اکانتش و اینجا ندیدم.
بانو باور کنید وقتی وارد فلسفه شدم تازه فهمیدم چقدر نادانم
بانو باور کنید وقتی وارد فلسفه شدم تازه فهمیدم چقدر نادانم
(1402/9/20 , 22:22) | [#] |
# ?زیبای وحشی ? (11.12.2023 / 18:30)
میلاد ادمين اصلی سایت باران بود اکانتش دیسلاو بود. مهسا ميگه چند روزی هم اینجا اومده اما تا الان اکانتش و اینجا ندیدم.
بانو باور کنید وقتی وارد فلسفه شدم تازه فهمیدم چقدر نادانممی ترسم دیونه شی
ازای راه فلسه بیا بیرون
بانو باور کنید وقتی وارد فلسفه شدم تازه فهمیدم چقدر نادانممی ترسم دیونه شی
ازای راه فلسه بیا بیرون
(1402/9/20 , 22:23) | [#] |
# ☆گل شب بو♡ (11.12.2023 / 18:26)
?زیبای وحشی ?, ب جهنم مگه خودت جنبه داری والا ?مریم موهاش بکش
?زیبای وحشی ?, ب جهنم مگه خودت جنبه داری والا ?مریم موهاش بکش
(1402/9/20 , 22:26) | [#] |
# ?زیبای وحشی ? (11.12.2023 / 16:15)
ببین بانو من در مجازی خیلی تابلو هستم یعنی اگر 100تا دوست داشته باشم 500تا دشمن دارم. دلیلش هم رفتارهاقا اریا نظرت راجب من چیه خدایی باانسانیت هرچی تو دلته ورگو راجبم ?
ببین بانو من در مجازی خیلی تابلو هستم یعنی اگر 100تا دوست داشته باشم 500تا دشمن دارم. دلیلش هم رفتارهاقا اریا نظرت راجب من چیه خدایی باانسانیت هرچی تو دلته ورگو راجبم ?
(1402/9/20 , 22:44) | [#] |
# مآه (11.12.2023 / 18:52)
می ترسم دیونه شی
ازای راه فلسه بیا بیرون تازه احساس عاقلی میکنم
می ترسم دیونه شی
ازای راه فلسه بیا بیرون تازه احساس عاقلی میکنم
(1402/9/20 , 22:49) | [#] |
ڳیټآڔ gÎŦԹя |
# ?زیبای وحشی ? (11.12.2023 / 18:30)
بانو باور کنید وقتی وارد فلسفه شدم تازه فهمیدم چقدر نادانمدیسلاو اونوره من میشناسم
بانو باور کنید وقتی وارد فلسفه شدم تازه فهمیدم چقدر نادانمدیسلاو اونوره من میشناسم
(1402/9/20 , 22:53) | [#] |
# مآه (11.12.2023 / 18:56)
اقا اریا نظرت راجب من چیه خدایی باانسانیت هرچی تو دلته ورگو راجبم ?شخصیت من رک است
شما شخصیتی صبور منطقی و عدالت خواهی دارید. شما سواد مذهبی ندارید مثل بقیه اسلامگرایان اینگونه یک مذهبی شیعه شدید. اما در شما روشنفکری دیده میشود شما از آن عده مذهبیونی هستید که در مقابل منطق و مدرک و استدلال گارد نميگيرید و نمیجنگید این موضوع خیلی مهمه آینده شما با الان 100 درصد متفاوت خواهد شد.
صفات دیگری هم دارید مسوليت پذیرید مهربان هستید صبورید و مودب کاش این صفات شما باعث نشه از اخلاق عینی دور شوید
اقا اریا نظرت راجب من چیه خدایی باانسانیت هرچی تو دلته ورگو راجبم ?شخصیت من رک است
شما شخصیتی صبور منطقی و عدالت خواهی دارید. شما سواد مذهبی ندارید مثل بقیه اسلامگرایان اینگونه یک مذهبی شیعه شدید. اما در شما روشنفکری دیده میشود شما از آن عده مذهبیونی هستید که در مقابل منطق و مدرک و استدلال گارد نميگيرید و نمیجنگید این موضوع خیلی مهمه آینده شما با الان 100 درصد متفاوت خواهد شد.
صفات دیگری هم دارید مسوليت پذیرید مهربان هستید صبورید و مودب کاش این صفات شما باعث نشه از اخلاق عینی دور شوید
(1402/9/20 , 22:56) | [#] |
# ?زیبای وحشی ? (11.12.2023 / 19:23)
شخصیت من رک است
شما شخصیتی صبور منطقی و عدالت خواهی دارید. شما سواد مذهبی ندارید مثل بقیه اسلامگرایان اینگونه یک مذهبی شیعه شدید. اما در شما روشنفکری دیده میشود شما از آن عده مذهبیونی هستید که در ممنونم ک وقت گذاشتین وجواب دادین
شخصیت من رک است
شما شخصیتی صبور منطقی و عدالت خواهی دارید. شما سواد مذهبی ندارید مثل بقیه اسلامگرایان اینگونه یک مذهبی شیعه شدید. اما در شما روشنفکری دیده میشود شما از آن عده مذهبیونی هستید که در ممنونم ک وقت گذاشتین وجواب دادین
(1402/9/21 , 23:00) | [#] |
# مآه (11.12.2023 / 19:26)
ممنونم ک وقت گذاشتین وجواب دادین
ممنونم ک وقت گذاشتین وجواب دادین