(1403/12/6 , 18:20) | [#] |
FAZi |
وقتی یه نفر به شما اهمیت بده یادش میمونه که چی شما رو ناراحت میکنه، پس اگه یه اشتباه مدام تکرار میشه وقتشه به اهمیت خودتون شک کنید.
(1403/12/8 , 08:00) | [#] |
silent |
صاحب تایپک کدوم گوری رفته خخ
........................
ناگفته ها یعنی قبلا بچه بودیم میگفتیم عشق و عاشقی الان دیگه بزرگ شدید عاقل شدید☺
........................
ناگفته ها یعنی قبلا بچه بودیم میگفتیم عشق و عاشقی الان دیگه بزرگ شدید عاقل شدید☺
(1403/12/15 , 23:32) | [#] |
silent |
واقعا حرفای نگفته زیاده و چند روز دارم کنترلش میکنم ولی واقعا ب یه نفرت تبدیل شده البت خودت بوحودش اوردی
واقعا بدم اومد هر بارم بش فکر میکنم نفرته بیشتر و بیشتر میشه گفتم ک دیگه خودت اذیت نکنی چیزی ک بوحودش اوردی رو
واقعا بدم اومد هر بارم بش فکر میکنم نفرته بیشتر و بیشتر میشه گفتم ک دیگه خودت اذیت نکنی چیزی ک بوحودش اوردی رو
(1403/12/15 , 16:35) | [#] |
![]() | آراز |
خدا همه ی بیماران را شفاعت عجالت کند
+
ببین تو بهترین دوستم بودی ولی دو سه نفر چدید پیدا شد با من رفتارت عوض شد که البته خیلی زود پشیمون میشی منم از همه جا باهات خداحافظی کردم و بلاکت کردم . هرگز دیگخ جوابتو نمیدن هرگز دیگه باهات دوست نمیشم ! ابله من یک فرشته ی زمینی بودم که دوستت داشت ولی الان از دستش دادی توجه توجه مخاطب من اصلا اینجا نیست یوقت سو تفاهم نشه وگرنه بد عصبی میشم
+
ببین تو بهترین دوستم بودی ولی دو سه نفر چدید پیدا شد با من رفتارت عوض شد که البته خیلی زود پشیمون میشی منم از همه جا باهات خداحافظی کردم و بلاکت کردم . هرگز دیگخ جوابتو نمیدن هرگز دیگه باهات دوست نمیشم ! ابله من یک فرشته ی زمینی بودم که دوستت داشت ولی الان از دستش دادی توجه توجه مخاطب من اصلا اینجا نیست یوقت سو تفاهم نشه وگرنه بد عصبی میشم
(1403/12/15 , 16:47) | [#] |
silent |
ابله رو خوب اومدی خخ
خخ عصبی نشو تولوخدا
خخ
ویرایش شد silent (1403/12/15 , 16:48) [2]
خخ عصبی نشو تولوخدا

ویرایش شد silent (1403/12/15 , 16:48) [2]