| (1401/11/19 , 20:17) | [#] |
| sogand |
یه سری نبودن هاست که جاشو هیچ بودنی پر نمیکنه ، شاید حتی با خود اون شخصی که از نبودنش تارو پود زندگیمون بهم خورده
| (1401/11/24 , 12:23) | [#] |
| sogand |
# آگرین (09.02.2023 / 08:48)
وضع خوب نیستروزی آید ک دلم هیچ تمنا نکند ...
وضع خوب نیستروزی آید ک دلم هیچ تمنا نکند ...
| (1401/11/24 , 20:11) | [#] |
| sogand |
نگفتم برات جمشید؛ خیلی خستهام. فک کنم دو سه ماهی باید بخوابم و هیچی از دنیا نفهمم.
| (1401/11/24 , 20:18) | [#] |
| sogand |
ارغوان میبینی؟
به تماشا گه ویرانی ما آمده اند
مانده ایم تا ببینیم نبودن را..
به تماشا گه ویرانی ما آمده اند
مانده ایم تا ببینیم نبودن را..
| (1401/11/24 , 22:02) | [#] |
| sogand |
خدا وقتی میخواد درست کنه
چقدر قشنگ درست میکنه?
خدایا امشب هم میگذره
فردا رو هم بخیر کن وبگذرون
من دیگه هیچ حرفی ندارم
شکرت شکرخدا جان ?
چقدر قشنگ درست میکنه?
خدایا امشب هم میگذره
فردا رو هم بخیر کن وبگذرون
من دیگه هیچ حرفی ندارم
شکرت شکرخدا جان ?
| (1401/11/25 , 06:54) | [#] |
| sogand |
| (1401/11/25 , 06:56) | [#] |
| sogand |
مسأله اينجاست كه هيچوقت نتونستم حرفم رو بدون نيش و كنايه بزنم. تمام احساسات، حسن نيتها، دلگيريها و ناراحتيهام زير پوستهي بسيار زشت طعنه زدن و ساركزم پنهان ميمونه. فقط يه آدم بدجنسام كه داره بدجنس بازي در ميآره.
هيچكس هم نميفهمه كه قصد ندارم بدجنس باشم فقط خيلي خيلي خيلي 'آزرده ام'.
هيچكس هم نميفهمه كه قصد ندارم بدجنس باشم فقط خيلي خيلي خيلي 'آزرده ام'.
| (1401/11/25 , 06:57) | [#] |
| sogand |
هیچکس واسه خاطر ضعفت ازت متنفر نیست، اونا ازت متنفرن بخاطر قدرت و تواناییات پس هر روز قوی تر شو.
| (1401/11/25 , 06:59) | [#] |
| sogand |
حقیقت را بخواهید دیگر از چیزی فراری نیستم . از حال و روزی که دارم خوشم می آید . چیز هایی را میبینم که کسی حتی خیالش را نمیتواند کند ، چیز هایی را میشنوم که هیچکس تا عمر دارد نخواهد شنید .
جوانی ام بر باد رفته ، جوانی که هیچ عمرم بر باد رفته . پس بهتر است بگویید این فرد با همه فرق داشت . کوچک بود ، اما سخنانی می زد که برابر پند های پیران و مو سپیدان بود .
من باور نمودم که دیگر دیوانه ای بیش نیستم . دیوانه ی زنده به گورِ از همه جا رانده شده .
آری من یک دیوانه ام ، یک دیوانه ی بی نقصِ به تمام عیار ...
جوانی ام بر باد رفته ، جوانی که هیچ عمرم بر باد رفته . پس بهتر است بگویید این فرد با همه فرق داشت . کوچک بود ، اما سخنانی می زد که برابر پند های پیران و مو سپیدان بود .
من باور نمودم که دیگر دیوانه ای بیش نیستم . دیوانه ی زنده به گورِ از همه جا رانده شده .
آری من یک دیوانه ام ، یک دیوانه ی بی نقصِ به تمام عیار ...

خانه
در کل : 0 عضو / 12 مهمان