(1402/7/11 , 20:56) | [#] |
?N̴a̴z̴a̴n̴i̴n̴ ̴7̴? خدایا، قربون آسمون آبیت💙 |
بمونه یادگــــــاری
?1402/07/11?
(1402/7/12 , 21:26) | [#] |
دلم میخاست این متن قشنگو بذارم اینجا یادگاری بمونه
ی روزی دونفر یهو وسط ی جاده میفهمن ک مسیرشون یکیه،، یکی ازاون دونفر نسبت ب اون یکی خسته تر بود
اما اونی ک کمتر خسته بود و انرژی بیشتری داشت همش تلاش میکرد تا انرژی داشته باشه و انگیزه اون عزیزش بشه
هردوی این ادما ی سری باری رو داشتن تحمل میکردن اما وسط های راه یکیشون خیلی خسته شد حس میکرد تنهایی نمیتونه این بارهارو حمل کنه،،،، ب خاطر همین اون یکی شخص ک نمیتونست این وضعیتِ عزیزشو ببینه، گفت نصف بارت یا حتی بیشترشو بده بمن برات بیارم
این پیشنهاد تا وسط هاش عالی بود چون هردو راضی بودن و فکر میکردن ته مسیرم مثل الان خوشه و همینجوری همسفر میمونن تااخرش
اما از ی جایی ب بعد اونی ک همیشه انگیزه میداد انرژی میداد،،، انرژیش انگیزش ته کشید چون چیزی از طرف مقابلش دریافت ک نمیکرد هیچ گاهی وقتا زخم زبونم از همسفرش میشنید
این مسیر بااین وضع هم ادامه داشت
تا اینکه ی روزی اونی ک بخشی از بار همسفرشو داشت حمل میکرد حس کرد نمیتونه، حس کرد همسفرش حواسش بهش نیست
حس کرد داره تنهایی سعیِ الکی میکنه،، چون اون بارو حمل کرده بود تا همسفرشم انگیزه پیدا کنه و انگیزه جفتشون باعث موفقیت بشه
اما خب همه چی اونجوری ک فکر میکرد پیش نرفت،،، خلاصه ادمی ک بارو حمل کرده بود یهو نشست وسط جاده چون حرفای منفی همسفرش تموم توانشو ازش گرفته بودن حس میکرد دیگه نمیتونه تنهایی ادامه بده.....
بده داستان اونجاییه ک وقتی اونی ک باانگیزه بود نشست و گف دیگه نمیتونم همسفری ک بارش تا اینجای مسیر حمل شده بود اون شخص نشسته رو گرف زیر چک و لگد ک چرا اصن بارمو حمل کردی لعنت بهت و....
و اون شخصی ک بارو حمل کرده بود انقدر با درد نفس میکشید ک آرزو میکرد یکی از این نفس کشیدنا آخرین نفساش باشن،،،،، چون از هدفی ک داشت کلا دور شده بود با برداشت همسیرش...
#بنظرم هیچکدوم مقصر نیستن نه اونی ک بارو حمل کرده و نه اونی ک اخرش شاکیه،، چون اونی ک شاکیه قطعا تو فشاره ک شاکی شده وگرنه فهمیده هم مسیرش عادم بدی نبوده،،، اونی ک بارو حمل کرده هم کار درستو کرده چون هرکسی ام بود برای عزیزش دست به هرکاری میزد،، فقط بنظرم هردوشخص یادشون رفت ک اصن هدفشون چی بود از هم مسیری...//!
ی روزی دونفر یهو وسط ی جاده میفهمن ک مسیرشون یکیه،، یکی ازاون دونفر نسبت ب اون یکی خسته تر بود
اما اونی ک کمتر خسته بود و انرژی بیشتری داشت همش تلاش میکرد تا انرژی داشته باشه و انگیزه اون عزیزش بشه
هردوی این ادما ی سری باری رو داشتن تحمل میکردن اما وسط های راه یکیشون خیلی خسته شد حس میکرد تنهایی نمیتونه این بارهارو حمل کنه،،،، ب خاطر همین اون یکی شخص ک نمیتونست این وضعیتِ عزیزشو ببینه، گفت نصف بارت یا حتی بیشترشو بده بمن برات بیارم
این پیشنهاد تا وسط هاش عالی بود چون هردو راضی بودن و فکر میکردن ته مسیرم مثل الان خوشه و همینجوری همسفر میمونن تااخرش
اما از ی جایی ب بعد اونی ک همیشه انگیزه میداد انرژی میداد،،، انرژیش انگیزش ته کشید چون چیزی از طرف مقابلش دریافت ک نمیکرد هیچ گاهی وقتا زخم زبونم از همسفرش میشنید
این مسیر بااین وضع هم ادامه داشت
تا اینکه ی روزی اونی ک بخشی از بار همسفرشو داشت حمل میکرد حس کرد نمیتونه، حس کرد همسفرش حواسش بهش نیست
حس کرد داره تنهایی سعیِ الکی میکنه،، چون اون بارو حمل کرده بود تا همسفرشم انگیزه پیدا کنه و انگیزه جفتشون باعث موفقیت بشه
اما خب همه چی اونجوری ک فکر میکرد پیش نرفت،،، خلاصه ادمی ک بارو حمل کرده بود یهو نشست وسط جاده چون حرفای منفی همسفرش تموم توانشو ازش گرفته بودن حس میکرد دیگه نمیتونه تنهایی ادامه بده.....
بده داستان اونجاییه ک وقتی اونی ک باانگیزه بود نشست و گف دیگه نمیتونم همسفری ک بارش تا اینجای مسیر حمل شده بود اون شخص نشسته رو گرف زیر چک و لگد ک چرا اصن بارمو حمل کردی لعنت بهت و....
و اون شخصی ک بارو حمل کرده بود انقدر با درد نفس میکشید ک آرزو میکرد یکی از این نفس کشیدنا آخرین نفساش باشن،،،،، چون از هدفی ک داشت کلا دور شده بود با برداشت همسیرش...
#بنظرم هیچکدوم مقصر نیستن نه اونی ک بارو حمل کرده و نه اونی ک اخرش شاکیه،، چون اونی ک شاکیه قطعا تو فشاره ک شاکی شده وگرنه فهمیده هم مسیرش عادم بدی نبوده،،، اونی ک بارو حمل کرده هم کار درستو کرده چون هرکسی ام بود برای عزیزش دست به هرکاری میزد،، فقط بنظرم هردوشخص یادشون رفت ک اصن هدفشون چی بود از هم مسیری...//!
(1402/7/12 , 22:35) | [#] |
ݥهږبٔآݩ |
# ?N̴a̴z̴a̴n̴i̴n̴ ̴7̴? (04.10.2023 / 17:56)
اما اونی ک کمتر خسته بود و انرژی بیشتری داشت همشعااالی بود
اما اونی ک کمتر خسته بود و انرژی بیشتری داشت همشعااالی بود
(1402/7/12 , 22:37) | [#] |
ݥهږبٔآݩ |
# ?N̴a̴z̴a̴n̴i̴n̴ ̴7̴? (04.10.2023 / 18:09)
https://dl.melonmusic.ir/Music ... 0(320).mp3لامصب قشنگ میخونه
https://dl.melonmusic.ir/Music ... 0(320).mp3لامصب قشنگ میخونه
(1402/7/16 , 11:42) | [#] |
#این منم از همه جا وا مانده از همه مردم دنیا رانده...
(1402/7/18 , 12:27) | [#] |
(1402/7/19 , 18:59) | [#] |
تــــــــوفقط بخون لعنتیییی?
?Amir Tataloo,Boland Boland ?
(1402/7/19 , 19:01) | [#] |
میدونی بنظر من ی گل وقتی گله ک دونشو خودت کاشته باشی
با احساس، بازحمت و باانرژی خودت رشد کرده باشه
برو ک باخت دادیم تورو سالها با بردنت....!!
بازم دم اونایی گرم ک موندن پیشم اینجوریشم...
شما وقتی میخای صاحب گل خودت باشی، احتیاج ب ی دونه داری ن یه گل،، بعد دونه برای اینک جوونه بزنه،، باید بترکه دیگه! برای اینکه بترکه ام باید،، بکنیش زیر خاک...
تحت فشار
اون موقع دونه اس ک باید بترکه،، دونه اس ک باید صبرو تحمل داشته باشه،،،مثال بزنم؟!
مثلا همون قصه پروانه و پیله...
اون کرمه اس ک باید صبر داشته باشه، باید......!!
من از سنگینی بار رسیدم، بالاترین نقطه
من از خامی و سوزش ها، شدم داناترین پخته...
1
#بلند بلند?
با احساس، بازحمت و باانرژی خودت رشد کرده باشه
برو ک باخت دادیم تورو سالها با بردنت....!!
بازم دم اونایی گرم ک موندن پیشم اینجوریشم...
شما وقتی میخای صاحب گل خودت باشی، احتیاج ب ی دونه داری ن یه گل،، بعد دونه برای اینک جوونه بزنه،، باید بترکه دیگه! برای اینکه بترکه ام باید،، بکنیش زیر خاک...
تحت فشار
اون موقع دونه اس ک باید بترکه،، دونه اس ک باید صبرو تحمل داشته باشه،،،مثال بزنم؟!
مثلا همون قصه پروانه و پیله...
اون کرمه اس ک باید صبر داشته باشه، باید......!!
من از سنگینی بار رسیدم، بالاترین نقطه
من از خامی و سوزش ها، شدم داناترین پخته...

#بلند بلند?
(1402/7/19 , 22:28) | [#] |
من میگم بلند بلند، نــــــه ب همه
تن تن فقط منفـــور میشم
من اصن از بچگی عادتم بوده ک منشوری شَم
منو اصن بــــــــزرگ کردن ک همینجوری شَم
بازم دم اونایی گرم ک موندن پیشم اینجــــــــوری شَم
#بلند بلند?
تن تن فقط منفـــور میشم
من اصن از بچگی عادتم بوده ک منشوری شَم
منو اصن بــــــــزرگ کردن ک همینجوری شَم
بازم دم اونایی گرم ک موندن پیشم اینجــــــــوری شَم
#بلند بلند?
(1402/7/19 , 22:39) | [#] |
راستی…
تا وقتی یه دونه نباشی…
نترکی و بزرگ نشی…
ریشه هات تو زمین نباشن و گُلت تو افق !
معلومه که وصل نیستی
معلومه که یه جای کار میلنگه !
#بلند بلند?
تا وقتی یه دونه نباشی…
نترکی و بزرگ نشی…
ریشه هات تو زمین نباشن و گُلت تو افق !
معلومه که وصل نیستی
معلومه که یه جای کار میلنگه !
#بلند بلند?
(1402/7/21 , 20:55) | [#] |
#آخـــــــــر قصه ی من نـــــــزدیکـــــــه...