صبح بخیر، مهمان صبح

آخرین فعالیت

انجمن » مباحث آزاد و تفریحی » بحث های عمومی و سرگرمی
جستجو | فایل های تاپیک (3)
  ☆☆دلنوشته☆☆
<< 1 ... 17 18 19 20 21 >>
(1400/4/21 , 00:05)[#]
 FAZi 
دلم برای خودم تنگ شده؛
اون آدمی که میتونست خودشو واسه آدمای جدید توضیح بده و مراحلِ اولیهٔ آشناییرو طی کنه...
(1400/4/21 , 00:08)[#]
 FAZi 
ولی خیلی حسِ خوبیه برا یکی انقدر مهم باشی که اخرین و اولین کارش قبلِ خواب و بعدِ بیداری پیام دادن به تو باشه، این ادم واقعا دوسِت داره از دستش نده
(1400/4/21 , 00:08)[#]
 FAZi 
یکی از چیزایی که آدمو بیذوق میکنه وقتیه که میبینی به اندازهی تو برات ذوق نداره.
(1400/4/21 , 00:09)[#]
 FAZi 
قلب، خاک خوبی دارد. در برابر هر دانه که در آن بنشانی، هزار دانه پس میدهد.
اگر ذرهای نفرت کاشتی، خروارها نفرت درو خواهی کرد. و اگر دانهای از محبّت نشاندی، خرمنها بر خواهی داشت.
(1400/4/21 , 00:10)[#]
 FAZi 
از آخرین باری که میشد به کسی گفت درست میشه خیلی وقته که گذشته.

:|
(1400/4/21 , 09:20)[#]
 آگرین 
دل ما عجیب دلیست
هر تکه اش یه گوشه افتاده!

#آلیس اسلتری
(1401/9/16 , 21:10)[#]
 ♡☆تک ستاره♤♡ 
حافظم پاک شده نسبت ب ادما...
(1402/2/4 , 09:21)[#]
 آگرین 
دلی که گرفت
دلی که شکست
و دلی که رفت!
(1402/2/9 , 19:14)[#]
 FAZi 
زمانى كه بخواهيد وصيت نامه بنويسيد متوجه خواهيد شد تنها كسى كه از داراييتان سهمى ندارد خودتان خواهيد بود! پس تا ميتوانيد از زندگى لذت ببريد...
(1402/2/9 , 19:18)[#]
꧁ₙₐFₐₛᵢ꧂ ꧁ₙₐFₐₛᵢ꧂ 
خدایا مارا نگا هم با فتحه هم کسره.
از پنجره نگاهش به اسمون بود. هوا سوز داشت، اونم سیگارشو روشن کرد. با حسرت به آسمون نگاه میکرد، متوجه بغض چشماش شدم ولی به روی خودم نیاوردم. به سیگاری که دود میکرد نگاه کرد بعدش یهو گفت: منم مثل این سیگار سوختم؛ ولی کاش میشد مثل همین سیگار زود تموم شد.
(1402/2/9 , 19:19)[#]
꧁ₙₐFₐₛᵢ꧂ ꧁ₙₐFₐₛᵢ꧂ 
از لحاظ روحی نیاز دارم:
بشینم با یکی از دردام حرف بزنم؛ به دنیا فحش ناموسی بدیم و آخرشم همو بغل کنیم و از گریه عر بزنیم باهم؛ شاید ظاهرم ب آدمای شاد بخوره یا حرفایی بزنم که بیخیال و فارغ ز غوغای جهان نشونم بده؛ ولی فقط خودم از دردای تو دلم خبر دارم.
(1402/2/9 , 19:21)[#]
꧁ₙₐFₐₛᵢ꧂ ꧁ₙₐFₐₛᵢ꧂ 
کسی رو خسته نکنید، آدمِ خسته دیگه هیچی براش مهم نیست فقط میذاره و میره؛ آدمارو از دوست داشتنِ خودتون خسته نکنید.
(1402/2/9 , 19:23)[#]
꧁ₙₐFₐₛᵢ꧂ ꧁ₙₐFₐₛᵢ꧂ 
همه ادما میرن چه خوب چه بد و بعد هر رفتنشون فقط یه یادگاری از خودشون جا میزارن اونم دلتنگیه...
همون دلتنگی ای که ساعت ۲ شب از خواب بیزارت میکنه،سرت داد میزنه،جرت میده،اشکتو درمیاره اونقدری که دیگه تحمل باز کردن چشاتو نداری و اون دلتنگی که از ادمای سابق زندگیم جا مونده میشه گفت پررنگ تر از وجود تمام و کمال خودشون بوده، دردناک و زجر اوره.
(1402/2/10 , 11:13)[#]
 آگرین 
مهم نیست
بقیه چی میخوان
مهم اینه خودت دنبال چی هستی
(1402/6/23 , 09:04)[#]
مآه مآه 
مآه تاریکی شب ، با نورت روشن🌙
یه عالمه صداقت لازمه تا اعتماد کسی رو بدست بیاری، اما یه دروغ لازمه تا اون اعتماد از بین بره
(1402/6/23 , 09:23)[#]
مآه مآه 
چقدر
زندگی قشنگ میشود
وقتی کسی را داشته باشی
که پا به پای تو
دیوانگی کند
(1402/6/23 , 09:34)[#]
مآه مآه 
لبخندش بر آمده از قدرتش بود، وگرنه درون پر التهابی داشت...
(1402/6/23 , 09:35)[#]
مآه مآه 
چون ز من خالی بماند جای من
گر تو همراهم نباشی وای من
(1402/6/23 , 09:36)[#]
مآه مآه 
مرا

چون غریبهای باش
کِ

عزیزان رفتنیاند...
(1402/6/23 , 09:37)[#]
مآه مآه 
تنها دارایی عاطفی من دوست داشتن توست. تو که حرف که میزنی انگار شعری خوانده باشم، چیزی در درونم میدرخشد. کوچک به اندازهی بالهای شفاف یک سنجاقک. حرفهای تو شعر میشود و شعرهای تو وادارم میکند که برگردم. برگردم به زنده بودن، زنده ماندن، نفس کشیدن و زندگی. زندگی که ابتدای هر قصهایست. قصهای که میخواهد پابرجا بماند و نقال شادیها و خوشیها باشد. خوشیهایی که خُردند مثل بوتهی نازک گل سرخ و تشنهاند برای پا گرفتن و قد کشیدن. قد کشیدهایم و قدمت با تو بودنم کاش از سالهای بیتو بودنم جلو بزند. این تاریخچهی چندین ساله پر از شادیهای مشترک و زخمهای محترمی است که نباید از یاد برد و نخواهم برد از یاد، وقتی که شعر میشوی و گم میکنم بودنم را در بودنت.
  در کل: 420
<< 1 ... 17 18 19 20 21 >>

فیلتر بر اساس نویسنده ی پست
دانلود تاپیک

رفتن به انجمن

New at the top
خانه
در کل : 0 عضو / 123 مهمان