آخرین فعالیت
☆☆دلنوشته☆☆ «به بزرگی گفتند : هیچ ندیدم که از کسی غیبت کنی گفت: از خود خشنود نیستم، تا به نکوهش دیگران بپردازم».
وقتی اون چیزی که ازش وحشت داری اتفاق میوفته تو دیگه خودت نیستی ؛ یه ورژن ارتقا یافته از خودتی که خیلی از باگ هاش از بین رفته!
حقیقت اینه این زندگی همیشه انقدر به ما سخت گرفته که ما تو هر شرایطی مدیونِ دلمونم هستیم و مجبوریم آرزوهامونو تو نطفه خفه کنیم
توییکه داری این توییتُ میخونی، امیدوارم کسی بیاد تو زندگیت که بهت بگه «بخاطرِ انتخابکردنِ تو، تا آخر عمر به خودم میبالم»♥️
لذت پیدا کردن پول
توی لباسای پاییزی پارسالت...
یه مدلشم اینجوریه که یکی دو ساعت به یچیزایی فکر میکنی، بعدش میشینی سه چهار ساعت به اون فکرایی که کردی فکر میکنی!
روزی به جایی میرسی، که دیگر هیچ چیز غافلگیرت نمیکند.
به آنجا میگویند«پختگی»
از یجایی نه دیگه
بودن کسی مهمه نه موندنش
و گفت: "دلم از دنیا سرد شده است و چیزی در من پیدا گشته که راه بدان نمیدانم و در هیچ کتاب معنی آن نمییابم و به هیچ فتوی درنمیآید." امام گفت: "از خلق اعراض کن."
?تذکرهالاولیاء
دوست روزای شادی زیاد هست، دوستی که بشه یه گوشه دنج براش گریه کرد نیست. هیچ کس نداره متاسفانه، آدمی خودش هست و یقهش.
اکنون میدانم
که با تمام عزیزانم
باید خوب خداحافظی کنم،
زیرا هیچ یک از ما نمیدانیم
کدامین قرار
آخرین دیدار خواهد بود...
?آتال بهرام اوغلو
اگه احساس می کنی داری همه چیزو از دست میدی، به یاد داشته باش که درختا هر سال برگاشونو از دست میدن ولی همچنان ایستادن و منتظرن تا روز های بهتر از راه برسن....
گودنایت
عاشق را برعکس کنی!!
میشود قشاع
دهخدارا میشناسی!؟
لغت نامه اش را باز کردم
معنی قشاع :دردی ک درمان ندارد....
به ياد عمو خسرو شكيبائي
كه ميگفت : عشق همه چیز رو شفا میده اِلا خودشو
اگه میخوای دروغی نشنوی اصراری واسه شنیدن حقیقت نکن..!!
حمایت کردن زیبا ترین شیوه ابراز علاقه است.
آدمای مهربون وقتی كه بهتون نزديك ميشن يعنی از خودشون دور ميشن، حواستون بهشون باشه ...
در کل: 420
دانلود تاپیکرفتن به انجمن
New at the top