| (1402/8/21 , 12:43) | [#] |
| ???????? ?? خدایا، قربون آسمون آبیت💙 |
خدایا قربونت بِشَم من،، میگم ک، تو ک از اون بالا همه چیز منو میدونی همه چیزو دیدی،، من مهربون و بخشنده و... صدات میزنم معذب نمیشی؟ ب خودت نمیگی باو دیگه بسشه،، ی ذرم دلشو شاد کنم؟! ب خودت نمیگی خودمو پیشش خراب نکنم؟!
| (1402/8/23 , 11:46) | [#] |
| زهرا تبریزی |
# آگرین (14.11.2023 / 04:56)
این چه زندگی آخه قربونت شم تراکتور که بهتر از ماست وضعشچش بد بدور ?
این چه زندگی آخه قربونت شم تراکتور که بهتر از ماست وضعشچش بد بدور ?
| (1402/8/24 , 16:37) | [#] |
| آگرین |
این دو بندت چه گناهی کردن جز عاشق بودن ک اینجوری باید عذاب بکشن
مگه خود خودت قلب و عشق رو به آدم ندادی پس چی ؟
مگه خود خودت قلب و عشق رو به آدم ندادی پس چی ؟
| (1402/8/25 , 06:27) | [#] |
| آسو |
# ?زیبای وحشی ? (08.09.2023 / 14:40)
بار الهی چرا در سوره نساء آیه 24 با کمال وقاحت فرمودید تجاوز به زنان شوهر دار حرام است. الا زنانی که با عقاید داعشی(اسلامی) مخالفت میکنند و در جنگ شوهرانشان کشته میشوند و باید مسلمانان به آنها تجاوز کین سوره تحریف نیست ؟!
بار الهی چرا در سوره نساء آیه 24 با کمال وقاحت فرمودید تجاوز به زنان شوهر دار حرام است. الا زنانی که با عقاید داعشی(اسلامی) مخالفت میکنند و در جنگ شوهرانشان کشته میشوند و باید مسلمانان به آنها تجاوز کین سوره تحریف نیست ؟!
| (1402/8/25 , 11:46) | [#] |
| Ramin 7 ازخونمونمیادفقطدرداشبهیادم |
کاش فارسی توضیح بدین ما عربی مون ضعیفه
| (1402/8/25 , 16:32) | [#] |
| آسو |
# ?زیبای وحشی ? (16.11.2023 / 10:54)
سوره که تحریف نميشه یعنی ترجمه که عوض نميشه اما این موضوع معنیش این نیست که قرآن تحریف نشدهمنم دارم قرانو میگم دیگه : ))
میگم مطمئنی سخن الله ست و تحریف نشده ؟!
هزچند من سواد زیادی تو این مورد ندارم ولی این سوره که جزوی از قرانه بیشتر به تحریف میخوره تا سخن الله
ویرایش شد آسو (1402/8/25 , 16:35) [1]
سوره که تحریف نميشه یعنی ترجمه که عوض نميشه اما این موضوع معنیش این نیست که قرآن تحریف نشدهمنم دارم قرانو میگم دیگه : ))
میگم مطمئنی سخن الله ست و تحریف نشده ؟!
هزچند من سواد زیادی تو این مورد ندارم ولی این سوره که جزوی از قرانه بیشتر به تحریف میخوره تا سخن الله
ویرایش شد آسو (1402/8/25 , 16:35) [1]
| (1402/8/25 , 22:02) | [#] |
| آسو |
# ?زیبای وحشی ? (16.11.2023 / 14:53)
البته استدلال امامان شیعه و علمای صادق اسلامی این است که دلیل نبودن نام امامان و خلفای اسلام و ثبت قواعد نماز خواندن و بیشتر اصول دین اسلام در قرآن کنونی وجود ندارد تحریف این کتاب است.
به هر حال ایباشند ولی نیستند ==)))
چه جالب و البته درست :/
+
الرحمن عزیز!
یکم مهربون تر و لطیف تر برخورد کن : )))
البته استدلال امامان شیعه و علمای صادق اسلامی این است که دلیل نبودن نام امامان و خلفای اسلام و ثبت قواعد نماز خواندن و بیشتر اصول دین اسلام در قرآن کنونی وجود ندارد تحریف این کتاب است.
به هر حال ایباشند ولی نیستند ==)))
چه جالب و البته درست :/
+
الرحمن عزیز!
یکم مهربون تر و لطیف تر برخورد کن : )))

خانه
در کل : 0 عضو / 73 مهمان