شب بخیر، مهمان شب

آخرین فعالیت

انجمن » مباحث آزاد و تفریحی » بحث های عمومی و سرگرمی
جستجو
  اگه بگن خدا یکی از سوالاتتو همین لحظه جواب میده چی ازش میپرسی؟؟؟
<< 1 ... 8 9 10
(1402/8/25 , 11:46)[#]
 Ramin 7 
از‌خونمون‌میاد‌فقط‌درداش‌به‌یادم
کاش فارسی توضیح بدین ما عربی مون ضعیفه
(1402/8/25 , 14:24)[#]
?زیبای وحشی ? ?زیبای وحشی ? 
انتقام قادسيه را خواهیم گرفت
# آسو (16.11.2023 / 02:57)
ین سوره تحریف نیست ؟!
سوره که تحریف نميشه یعنی ترجمه که عوض نميشه اما این موضوع معنیش این نیست که قرآن تحریف نشده
(1402/8/25 , 16:32)[#]
آسو آسو 
# ?زیبای وحشی ? (16.11.2023 / 10:54)
سوره که تحریف نميشه یعنی ترجمه که عوض نميشه اما این موضوع معنیش این نیست که قرآن تحریف نشده
منم دارم قرانو میگم دیگه : ))
میگم مطمئنی سخن الله ست و تحریف نشده ؟!
هزچند من سواد زیادی تو این مورد ندارم ولی این سوره که جزوی از قرانه بیشتر به تحریف میخوره تا سخن الله

ویرایش شد آسو (1402/8/25 , 16:35) [1]
(1402/8/25 , 18:13)[#]
# آسو (16.11.2023 / 13:02)
هزچند من سواد زیادی تو این مورد ندارم ولی این سوره که جزوی از قرانه بیشتر به تحریف میخوره تا سخن الله
دوست عزيز کتاب قرآن به گفته ی امامان شیعه و علمای بزرگ و صادق شیعه و... تحریف شده. ادعای آنها این است که آیه های قرآن 11000 آیه بوده که الان 6000 آیه موجود است به گفته ی آنها دو سوم (2کتاب از اصل)قرآن موجود نیست. این یعنی این کتاب معجزه نیست بلکه تازینامه است.
اما این مورد هیچ ربطی به اصل موضوع ندارد چون هر آیه شان نزول دارد یعنی دلیل نزول آیه به صراحت گفته شده. البته برای پی بردن به منطق این فلسفه باید به آیات قبل و بعد رجوع کرد تا به اصل موضوع پی برد.

در ضمن ترجمه آیه خود گویای موضوع هست.تفسیر آیه توهین به شعور مخاطبان است.
(1402/8/25 , 18:23)[#]
# آسو (16.11.2023 / 13:02)
البته استدلال امامان شیعه و علمای صادق اسلامی این است که دلیل نبودن نام امامان و خلفای اسلام و ثبت قواعد نماز خواندن و بیشتر اصول دین اسلام در قرآن کنونی وجود ندارد تحریف این کتاب است.

به هر حال این موضوع بین علمای اسلام مناقشات جدی وجود دارد.که خروجی این مناقشات از دو طرف به ضرر و تخریب این دین و طرفدارانش منتهی میشود.

به هر حال اگر قرآن تحریف شده باشد ثابت میشود که این کتاب معجزه نیست و نویسنده اش نماینده خدا نیست.

اگر هم بپذیریم که این کتاب تحریف نشده.پس باید علمای اسلامگرا پاسخگوی سوالات منتقدین اسلام باشند که نیستند.

ویرایش شد ?زیبای وحشی ? (1402/8/25 , 18:25) [1]
(1402/8/25 , 22:02)[#]
آسو آسو 
# ?زیبای وحشی ? (16.11.2023 / 14:53)
البته استدلال امامان شیعه و علمای صادق اسلامی این است که دلیل نبودن نام امامان و خلفای اسلام و ثبت قواعد نماز خواندن و بیشتر اصول دین اسلام در قرآن کنونی وجود ندارد تحریف این کتاب است.

به هر حال ای
باشند ولی نیستند ==)))
چه جالب و البته درست :/

+
الرحمن عزیز!
یکم مهربون تر و لطیف تر برخورد کن : )))
(1402/8/26 , 23:03)[#]
?ezα ?ezα 
تُ یــــک نــفـرے امــا بے تــو جــهانــم خــالـیس
چرا؟همین دیگه
(1402/8/26 , 23:26)[#]
خدایا چرا در اين آیه به جای استدلال منطقی از حقانیت خودت و کتابت متوسل به فحاشی و تهدید و وحشت شده ايي؟؟؟!!!!

#مغالطات_الله (قسمت ۲)

▪️سوره البقرة / آیه ۱۰ 
«فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ»

در دلهايشان مرضى است؛ و خدا بر مرضشان افزود؛ و به [سزاى] آنچه به دروغ مى گفتند، عذابى دردناك [در پيش] خواهند داشت.

?توضیح:
در این آیه دو مغالطه صورت گرفته است
در ادامه طرح ادعای حقانیت و هدایتگر بودن آن کتاب(قران)باز هم به جای ارائه استدلال بر حقانیت و هدایتگری ان از مغالطه استفاده شده

اولین مغالطه:
مغالطه چاه مسموم یا مسموم کردن سرچشمه است با زدن انگ [فی قلوبهم مرض] به جای ارائه استدلال سر چشمه مخالفت ها رو مسموم می کند به این صورت که هرگاه کسی در حقانیت و هدایتگر بودن کتاب شک کند انگ مرض قلبی داشتن می خورد

دومین مغالطه: مغالطه دوم این ایه تهدید است.بدین صورت که در ادامه بازهم به جای ارائه دلیل بر مدعای خود مخالفین را به عذاب دردناک تهدید می کند

#مغالطات_الله
#مغالطه_چاه_مسموم
#مغالطه_تهدید
#بقره_ایه_۱۰

ویرایش شد ?زیبای وحشی ? (1402/8/26 , 23:36) [1]
(1402/8/26 , 11:14)[#]
 آگرین 
اون همه کشته شدن
برای کی
برای چی
خونشون چرا پایمال شد
  در کل: 189